Op korte termijn tijdelijk technisch personeel nodig?

We weten hoe het is. De drukste momenten komen vaak onverwachts en u heeft weinig tijd om te schakelen. In dit soort perioden heeft de dag gewoon te weinig uren... TPS kan u helpen! Wij nemen alles voor u uit handen op het gebied van tijdelijk (extra) personeel.


Hoe snel kan TPS leveren?

TPS staat bij haar partners bekend om haar snelle levertijden. Vaak kunnen we binnen 24 uur de juiste specialist bij u op de vloer plaatsen. We kunnen ieder personeelsvraagstuk op korte termijn voor u oplossen!


Wat regelt TPS dan voor mij?

TPS zorgt op de eerste plaats voor vakbekwaam personeel met de juiste certificeringen, ervaringen en een Burgerservicenummer. Al onze specialisten spreken Engels. Daarnaast ontfermen wij ons over geschikte huisvesting en vervoer. Onze specialisten hebben het juiste gereedschap voor handen en krijgen van ons een veiligheidsbriefing. Ook over de bijkomende administratie hoeft u zich ook geen zorgen te maken, dat regelt TPS.


Wat moet ik zelf nog doen?

Omdat wij een duidelijk beeld nodig hebben van de aantal gewerkte uren vragen wij u om per week per specialist een urenlijst te ondertekenen. Dat is alles.

Welke diensten biedt TPS aan?


Ik zoek met spoed de juiste specialist(en)!