Zonne-energie

Technisch personeel in de zonne-energiesector

Zonne-energie raakt nooit op. Dat is ook de reden dat deze bron van energie in populariteit stijgt. Veel Hollandse daken worden van zonnepanelen voorzien, maar ook complete zonnepanelenparken worden aangelegd. Om dit laatste te bewerkstelligen, is gekwalificeerd en deskundig elektrotechnisch personeel van essentieel belang. TPS levert enthousiaste elektriciens met ervaring in de zonne-energie branche.

Onze elektromonteurs worden voor meerdere projecten in de zonne-energie branche ingezet. Voor onder andere Storm Systems hebben wij verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder:

  • Plaatsen en aansluiten zonnepanelen;
  • Kabelbaan plaatsen en monteren langs gevels;
  • Aansluiten van omvormers en transformatoren.

Wat wij voor u kunnen betekenen

In de zonne-energie branche kunt u het volgende elektrotechnisch personeel via TPS inlenen:

Waarom kiezen voor TPS?

Bij TPS ben je verzekerd van gekwalificeerd, deskundig personeel die de juiste kennis en ervaring in huis hebben. Wij kunnen zowel complete teams van elektromonteurs als eén ervaren kracht leveren. Wat uw klus ook is; TPS levert.

Personeel dat goed verzorgd wordt levert vaak ook beter werk op. Een fijne (werk)omgeving levert immers tevreden en hardwerkend personeel op. Al ons technisch personeel wordt daarom voorzien van een volledige set met gereedschap, extra technische trainingen, eventuele taalcursussen, nette huisvesting en een eigen bedrijfsauto.

Ja, ik zoek technisch personeel voor de zonne-energie branche