Tijdelijk flexibel technisch personeel gezocht?

Van kastenbouwer tot ijzerwerker!

TPS levert u al het technisch personeel dat u nodig heeft voor uw project in de maritieme, offshore en/of industriële sector. Of u nu een service engineer, bedradingsmonteur, ijzerwerker, kastenbouwer of een andere specialist zoekt... Vraag het TPS! Door korte levertijden is TPS dé flexibele schil in tijdelijk personeel. Het is dan ook niet voor niets dat TPS veel lange termijn relaties heeft opgebouwd. TPS verzorgt van A tot Z uw flexibele personeel. De onderstaande diensten bieden wij u aan:


Om vertrouwd te raken met uw bedrijf en product plaatsen wij zoveel mogelijk dezelfde specialisten bij u terug. Met als gevolg een zeer competente flexibele schil aan tijdelijk personeel.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Bedradingsmonteur of andere specialist voor zowel de maritieme, offshore als industriële sector

We zijn niet van alle markten thuis maar er zijn er twee waar het spreekwoordelijke klokje tikt; de maritieme / offshore sector en de industrie. Daar zijn we goed in en daar ligt ons hart! Al onze specialisten (zoals een ijzerwerker, bedradingsmonteurkastenbouwer etc.) zijn inzetbaar binnen deze markten.


Iedere ijzerwerker, kastenbouwer, bedradingsmonteur en andere specialisten van TPS heeft de juiste certificeringen!

TPS werkt samen met de best opgeleide en ervaren technische specialisten uit de nieuwe EU-landen. U wordt volledig ontzorgd, want wij regelen niet alleen alles voor ú maar ook voor onze mensen. We zijn VCA en NEN 4400-1 gecertificeerd. Dat doen we niet alleen voor het papiertje maar vooral voor de gezondheid en veiligheid van onze vakmensen. TPS stimuleert dan ook actief haar partners om volgens deze normen en waarden te werken, we doen het samen! Met als resultaat dat al onze partners een NEN 4400-2 certificaat aan de muur hebben hangen. Dat zorgt voor een geoliede samenwerking met ijzersterke resultaten… zodat niet alleen de werknemer maar ook de werkgever in behouden haven zijn. Beloning vindt conform de Nederlandse wetgeving plaats.