Vast of flexibel

Technisch personeel inhuren?

TPS levert internationaal technisch personeel voor projecten in de maritieme, offshore, infra, woningbouw, utiliteit, zonne-energie, wind-energie en/of industriële sector. Door onze korte levertijden is TPS dé flexibele schil in tijdelijk personeel. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn als u op zoek bent naar technisch personeel voor de langere termijn.

Binnen 24 uur ontzorgd

Technisch personeel inhuren is via TPS zo geregeld. Onze internationale personeel is gecertificeerd en kan ingezet worden in onderstaande functies. Het combineren van functies of het inhuren van een compleet team is bij ons ook mogelijk! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Timmermannen Interieurbouwers/Meubelmakers Onderhoudsmonteurs Elektromonteurs Paneelbouwers Service Mechanics Commissioning Engineers Electrical Engineers Kabeltrekkers

Efficiënte inzet van (technisch) personeel

Heeft u regelmatig extra (technisch) personeel nodig voor verschillende projecten? Wij plaatsen bij tevredenheid zoveel mogelijk dezelfde specialisten bij u terug waardoor de inwerkprocedure minimaal blijft. Ook weet u op deze manier wat u van het technisch personeel kunt verwachten.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ervaring in uw branche

Het technisch personeel dat u via TPS inhuurt is inzetbaar in diverse branches. De specialist die u via TPS inleent heeft vrijwel altijd een ruime ervaring met projecten in uw branche. Hierdoor kennen zij de meeste processen en kunnen daarom sneller aan de slag. Dat scheelt voor u een hoop tijd en uitleg! Dankzij onze in-house recruitmentafdeling kunnen wij altijd het juiste personeel met de juiste ervaring aan het juiste project koppelen. Dit is ook eén van de vele voordelen van werken met een technisch detacheringsbureau.

"Het werk is nog nooit zo netjes afgeleverd!"

Claudia Henzel - Ravebo

De juiste certificeringen

TPS werkt samen met de best opgeleide en ervaren technische specialisten uit de nieuwe EU-landen. U wordt volledig ontzorgd, want wij regelen niet alleen alles voor u, maar ook voor onze mensen. 

We zijn VCA en NEN 4400-1 gecertificeerd. Dat doen we niet alleen voor het papiertje, maar vooral voor de gezondheid en veiligheid van onze vakmensen. TPS stimuleert actief haar partners om volgens deze normen en waarden te werken - met als resultaat dat al onze partners een NEN 4400-2 certificaat aan de muur hebben hangen. Dat zorgt voor een geoliede samenwerking met ijzersterke resultaten!