Onze diensten

Wij leveren vakspecialisten

We inventariseren voor ieder project op maat naar wat voor een kandidaat u op zoek bent. Ter overname of op flexibele basis. Deskundig, betrouwbaar en passend bij uw team. Dat kunt u verwachten van een TPS'er. Onze kandidaten kunnen daarnaast rekenen op de ontzorging die ze verdienen zodat ze hun werk optimaal kunnen uitvoeren. En daar wordt u vervolgens weer blij van!

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vrachtwagenmonteurs Automonteurs Onderhoudsmonteurs Elektromonteurs Paneelbouwers Service Mechanics Timmermannen Interieurbouwers/Meubelmakers

Ervaring in uw branche

Het technisch personeel dat u via TPS inhuurt is inzetbaar in diverse branches. De specialist die u via TPS inleent heeft vrijwel altijd een ruime ervaring met projecten in uw branche. Hierdoor kennen zij de meeste processen en kunnen daarom sneller aan de slag. Dat scheelt voor u een hoop tijd en uitleg! Dankzij onze in-house recruitmentafdeling kunnen wij altijd het juiste personeel met de juiste ervaring aan het juiste project koppelen. Dit is ook eén van de vele voordelen van werken met een technisch detacheringsbureau.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

"Het werk is nog nooit zo netjes afgeleverd!"

Claudia Henzel - Ravebo

Op Weg naar een Fossielvrije Toekomst voor Vrachtwagens
De 5 grootste uitdagingen voor productiebedrijven in 2024