Vast of flexibel

Technisch personeel inhuren?

TPS levert internationaal technisch personeel voor projecten in de maritieme, offshore, infra, utiliteit, zonne-energie, wind-energie en/of industriële sector. Door onze korte levertijden is TPS dé flexibele schil in tijdelijk personeel. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn als u op zoek bent naar technisch personeel voor de langere termijn.

Binnen 24 uur ontzorgd

Technisch personeel inhuren is via TPS zo geregeld. Onze internationale elektrotechnici zijn gecertificeerd en kunnen ingezet worden in onderstaande functies. Het combineren van functies of het inhuren van een compleet team is bij ons ook mogelijk! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Elektromonteurs Paneelbouwers Service Mechanics Commissioning Engineers Electrical Engineers Kabeltrekkers IJzerwerkers

Efficiënte inzet van technisch personeel

Heeft u regelmatig extra technisch personeel nodig voor verschillende projecten? Wij plaatsen bij tevredenheid zoveel mogelijk dezelfde specialisten bij u terug waardoor de inwerkprocedure minimaal blijft. Ook weet u op deze manier wat u van het technisch personeel kunt verwachten.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ervaring in uw branche

Het technisch personeel dat u via TPS inhuurt is inzetbaar in diverse branches. We hebben de meeste ervaring in de maritieme/offshore sector en de industrie. Daar zijn we goed in en daar ligt ons hart! Uiteraard kan de werkervaring van ons technisch personeel ook binnen andere branches zoals de utiliteitssector, infrastructuur of de duurzame energiesector goed gebruikt worden. Wij zijn altijd benieuwd naar uw vraag en gaan graag voor je op zoek naar het juiste personeel voor uw uitdaging. 

"Het werk is nog nooit zo netjes afgeleverd!"

Claudia Henzel - Ravebo

De juiste certificeringen

TPS werkt samen met de best opgeleide en ervaren technische specialisten uit de nieuwe EU-landen. U wordt volledig ontzorgd, want wij regelen niet alleen alles voor u, maar ook voor onze mensen. 

We zijn VCA en NEN 4400-1 gecertificeerd. Dat doen we niet alleen voor het papiertje, maar vooral voor de gezondheid en veiligheid van onze vakmensen. TPS stimuleert actief haar partners om volgens deze normen en waarden te werken - met als resultaat dat al onze partners een NEN 4400-2 certificaat aan de muur hebben hangen. Dat zorgt voor een geoliede samenwerking met ijzersterke resultaten!