Elektromonteur

Om de elektrotechnische ontwikkelingen van de komende jaren te ondersteunen, zijn grote aantallen goed opgeleide elektromonteurs nodig. Deze benodigde capaciteit aan uitvoerend (elektro)technisch personeel is al lang niet meer in Nederland te vinden, en zeker niet voor een betaalbare prijs. Via TPS huur je gecertificeerde internationale elektromonteurs in met ervaring in onder andere de maritieme en industriële sector - voor een flexibele of vaste periode.

Wat kan een Elektromonteur van TPS?

TPS levert al meer dan 10 jaar ervaren technisch personeel uit de nieuwe EU-landen voor projecten in Nederland en in het buitenland. Onze elektromonteurs zijn gespecialiseerd in onder andere:

  • Elektrotechnisch aansluitwerk op projecten zoals nieuwbouwschepen op bijna alle werven in Nederland;
  • Modificaties en onderhoud in de (Petro)chemie, Food- en Pharmaindustrie;
  • De volledige bekabeling en het aansluitwerk in gebouwen;
  • Infra-technische projecten zoals verdeelstations, luchthavens, bruggen, tunnels en sluizen. 


Of het nu gaat om een aanpassing van een elektrische installatie of om een grote nieuwbouwklus; TPS levert vakbekwame elektromonteurs voor ieder project. Onze elektriciens werken al jaren op internationale projecten en hebben een berg aan ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen ze zich makkelijk aanpassen aan nieuwe klanten, nieuwe werkzaamheden en nieuwe projectlocaties. Hun goede beheersing van de Engelse taal (ook vaktechnisch) maakt dit alleen maar makkelijker. 

Elektromonteur inhuren voor uw project? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Elektromonteur inhuren voor uw project? Neem vrijblijvend contact met ons op!

info@tps-levert.nl

Flexibele inzetbaarheid

Al onze mannen zijn in staat om elektrotechnische tekeningen te lezen, te interpreteren en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast zien we dat de vakgerichte opleidingen voor elektromonteurs in Oost-Europese landen lijken op wat we in Nederland ‘De oude MTS’ noemen. 


De flexibiliteit en inzetbaarheid van onze elektromonteurs kenmerkt zich door hun brede kennis en kunde. Zij blinken met name uit in het elektrisch aansluitwerk van complexe installaties. Onze elektriciens zijn hierdoor breed inzetbaar, maar kunnen ook ingezet worden voor specifieke diensten, zoals: 

 • Paneelbouw; de complete bouw en bedrading van schakelkasten.
 • Bedradingsmontage; wanneer er al een schakelkast aanwezig is.
 • Kabeltrekken; alle systemen en apparaten worden voorzien van de juiste kabels.

Gespecialiseerde Elektromonteurs

Wij zijn actief in de sectoren IndustrieMaritiemInfra en Utiliteit. Uiteraard is het ene project het andere niet, dus screenen we een elektromonteur uitgebreid op deskundigheid en werkgebieden. Op deze manier willen we zo goed mogelijk aansluiten bij de activiteiten binnen die specifieke sector. Denk bijvoorbeeld aan gespecialiseerde scheepselektriciens met werkervaring op diverse werven. Bij TPS vind je dus niet alleen breed inzetbare elektromonteurs, maar ook specialisten. 

Ervaringen van klanten 

Het aanbod van gekwalificeerd elektrotechnisch personeel is schaars. TPS kent dit probleem als geen ander en weet op ieder project de juiste man op de juiste plek te krijgen. Om deze reden hebben wij veelal langdurige samenwerkingen met onze klanten.  

Klanten zoals MSA ServiceOrga B.v. & Van Doren zien dat hun projecten met de hoogste nauwkeurigheid succesvol worden afgerond. De elektromonteurs kunnen snel aan de slag zodra er een klus wordt bevestigd; soms zelfs binnen 48 uur! 

Tot slot is de kwaliteit van elektrotechnisch werk van het grootste belang. Het resultaat bepaalt namelijk of ze ook weer worden gevraagd voor toekomstige projecten. Waar mogelijk plaatsen we dezelfde E&I monteur terug bij onze klant.

Leo van Hofwegen van Orga over de samenwerking

"De mannen die hier hebben gewerkt zijn enthousiaste elektriciens en leveren goed werk."

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U kunt een elektromonteur inhuren voor 1 week, maar ook volledige teams inclusief voorman voor een jaar of langer behoord tot de mogelijkheden. Ook zijn onze technici inzetbaar voor structureel werk. 

Wanneer u een project heeft of als u voor een langere periode flexibel personeel nodig heeft, inventariseren wij graag uw uitdaging in een persoonlijk gesprek. Laat uw gegevens bij ons achter of neem geheel vrijblijvend zelf contact met ons op!