Elektromonteur gezocht?

Elektromonteur gezocht? Om de elektrotechnische ontwikkelingen van de komende jaren te ondersteunen, zijn grote aantallen goed opgeleide elektromonteurs nodig. Deze benodigde capaciteit aan uitvoerend (elektro)technisch personeel is al lang niet meer in Nederland te vinden, en zeker niet voor een betaalbare prijs. Via TPS huur je gecertificeerde internationale elektromonteurs in met ervaring in onder andere de maritieme en industriële sector - voor een flexibele of vaste periode.

Wat kan een Elektromonteur van TPS?

TPS levert al meer dan 10 jaar ervaren technisch personeel uit de nieuwe EU-landen voor projecten in Nederland en in het buitenland. Elektromonteur nodig? Onze elektriciens zijn gespecialiseerd in onder andere:

  • Elektrotechnisch aansluitwerk op projecten zoals nieuwbouwschepen op bijna alle werven in Nederland;
  • Modificaties en onderhoud in de (Petro)chemie, Food- en Pharmaindustrie;
  • De volledige bekabeling en het aansluitwerk in gebouwen;
  • Infra-technische projecten zoals verdeelstations, luchthavens, bruggen, tunnels en sluizen. 
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op!


Of het nu gaat om een aanpassing van een elektrische installatie of om een grote nieuwbouwklus; TPS levert vakbekwame elektromonteurs voor ieder project. Onze elektriciens werken al jaren op internationale projecten en hebben een berg aan ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen ze zich makkelijk aanpassen aan nieuwe klanten, nieuwe werkzaamheden en nieuwe projectlocaties. Hun goede beheersing van de Engelse taal (ook vaktechnisch) maakt dit alleen maar makkelijker. 

Elektromonteur inhuren voor uw project? Neem contact met ons op!

Elektromonteur inhuren voor uw project? Neem contact met ons op!

info@tps-levert.nl

Flexibele inzetbaarheid

Al onze mannen zijn in staat om elektrotechnische tekeningen te lezen, te interpreteren en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast zien we dat de vakgerichte opleidingen voor elektromonteurs in Oost-Europese landen lijken op wat we in Nederland ‘De oude MTS’ noemen. 


De flexibiliteit en inzetbaarheid van onze elektromonteurs kenmerkt zich door hun brede kennis en kunde. Zij blinken met name uit in het elektrisch aansluitwerk van complexe installaties. Onze elektriciens zijn hierdoor breed inzetbaar, maar kunnen ook ingezet worden voor specifieke diensten, zoals: 

 • Paneelbouw; de complete bouw en bedrading van schakelkasten.
 • Bedradingsmontage; wanneer er al een schakelkast aanwezig is.
 • Kabeltrekken; alle systemen en apparaten worden voorzien van de juiste kabels.

Leo van Hofwegen van Orga over de samenwerking

"De mannen die hier hebben gewerkt zijn enthousiaste elektriciens en leveren goed werk."

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U kunt een elektromonteur inhuren voor 1 week, maar ook volledige teams inclusief voorman voor een jaar of langer behoord tot de mogelijkheden. Ook zijn onze technici inzetbaar voor structureel werk. 

Wij inventariseren uw uitdaging graag in een persoonlijk gesprek. Op zoek naar een elektromonteur?Laat uw gegevens bij ons achter of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!