Elektromonteur gezocht?

Vind hier de elektromonteur die bij u past! 
 • Huur ervaren elektromonteurs in voor een vaste of flexibele periode
 • We leveren elektromonteurs voor het trekken van kabels en al het elektrotechnisch aansluitwerk 
 • Wij selecteren onze mensen uitgebreid op kennis en ervaring, met een hoogwaardige opleiding en met sterke communicatieve vaardigheden 
Op de hoogte blijven van onze beschikbare elektromonteurs? Schrijf u gratis in!


Om de elektrotechnische ontwikkelingen van de komende jaren te ondersteunen, zijn grote aantallen goed opgeleide elektromonteurs nodig. Deze benodigde capaciteit aan uitvoerend (elektro)technisch personeel is al lang niet meer in Nederland te vinden, en zeker niet voor een betaalbare prijs. Via TPS huur je gecertificeerde internationale elektromonteurs in met ervaring in onder andere de maritieme en industriële sector. Op zoek naar een Onderhoudsmonteur Elektrotechniek? Ook daar kan TPS u bij helpen. 

Wat kan een elektromonteur van TPS?

Elektromonteur gezocht? TPS levert al 15 jaar ervaren technisch personeel uit heel Europa voor projecten in Nederland en in het buitenland. Onze elektromonteurs zijn gespecialiseerd in onder andere:

  • Elektrotechnisch aansluitwerk op projecten zoals nieuwbouwschepen op bijna alle werven in Nederland;
  • Modificaties en onderhoud in de (Petro)Chemie, Food- en Pharmaindustrie;
  • De volledige bekabeling en het aansluitwerk in gebouwen;
  • Infra-technische projecten zoals verdeelstations, luchthavens, bruggen, tunnels en sluizen. 


Of het nu gaat om een aanpassing van een elektrische installatie of om een grote nieuwbouwklus; TPS levert vakbekwame elektromonteurs voor ieder project. Onze elektriciens werken al jaren op internationale projecten en hebben een berg aan ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen ze zich makkelijk aanpassen aan nieuwe klanten, nieuwe werkzaamheden en nieuwe projectlocaties. Hun goede beheersing van de Engelse taal (ook vaktechnisch) maakt dit alleen maar makkelijker. 

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op!


Flexibele inzetbaarheid

Al onze mannen zijn in staat om elektrotechnische tekeningen te lezen, te interpreteren en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden uit te voeren. Door hun ruime kennis en kunde zijn onze elektriciens breed inzetbaar, en kunnen hierdoor tevens ingezet worden voor specifieke diensten, zoals: 

 • Paneelbouw:de complete bouw en bedrading van besturingskasten en distributiepanelen
 • Bedradingsmontage: wanneer er al een schakelkast aanwezig is.
 • Kabeltrekker: alle systemen en apparaten worden voorzien van de juiste kabels.

Leo van Hofwegen van Orga over de samenwerking

"De mannen die hier hebben gewerkt zijn enthousiaste elektromonteurs en leveren goed werk."

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U kunt een elektromonteur inhuren voor 1 week, maar ook volledige teams inclusief voorman voor een jaar of langer behoort tot de mogelijkheden. Ook zijn onze technici inzetbaar voor structureel werk. 

Wij inventariseren uw uitdaging graag in een persoonlijk gesprek. Lees hier meer over onze aanpak. Op zoek naar een elektromonteur? Laat uw gegevens bij ons achter of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!