Paneelbouwer

Vind het personeel dat bij u past

Paneelbouwers zullen de komende jaren hard nodig zijn om de elektrotechnische vooruitgang te ondersteunen. Dit uitvoerend (elektro)technisch personeel voor panelenbouw is al lang niet meer in Nederland te vinden. Daar biedt TPS de oplossing voor! Via ons huur je gecertificeerde internationale paneelbouwers in voor een vaste of een flexibele periode.

TPS heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het inzetten van technisch personeel uit de nieuwe EU-landen. Inmiddels zijn we gespecialiseerd in de paneelbouw van distributiepanelen, verdeelkasten (switchboards) en besturingskasten op schepen en in fabrieken. Daarnaast werken we veel in de werkplaats van onze klant, waar we panelen van A tot Z opbouwen en aansluiten volgens tekening van de electrical engineer en bedrijfsspecifieke voorschriften, waarna deze gecontroleerd worden door de commissioning engineer.

Paneelbouwer nodig op uw project? Neem contact met ons op!

Paneelbouwer nodig op uw project? Neem contact met ons op!

info@tps-levert.nl

Wat doet een paneelbouwer?

Een paneelbouwer kan worden ingezet op al het mechanisch voorbereidingswerk van panelen, het plaatsen van componenten en het bedraden conform elektrotechnische tekening. Onze paneelbouwers hebben namelijk een berg aan ervaring waardoor ze zich makkelijk kunnen aanpassen aan nieuwe klanten, werkzaamheden, paneelbouw-opdrachten en projectlocaties. Hun goede beheersing van de Engelse taal (ook vaktechnisch) maakt dit alleen maar makkelijker. 

Werkzaamheden:

  • De bewerking van montageplaten (boren en ponsen), kokerprofielen op maat zagen en alle overige voorbereidingen;
  • Alle componenten plaatsen, labelen van componenten en monteren conform technische tekening;
  • Bekabeling voorbereiden, secuur strippen van de kabels en coderen van kabels conform tekening;
  • Het volledig bedraden en aansluiten van distributiepanelen/verdeelkasten en complexe besturingskasten;
  • Koperwerk bewerken en monteren;
  • Het (cold-wire) testen van het aansluitwerk en meggeren.
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op!

Specialisten met de juiste kennis

Al onze mannen zijn in staat om elektrotechnische tekeningen te lezen, te interpreteren en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden uit te voeren. De vakgerichte opleidingen voor elektrotechnisch personeel in Oost-Europese landen lijken op wat we in Nederland ‘De oude MTS Elektrotechniek’ noemen, wat een goede vooropleiding is voor elektrotechnisch werk.

De flexibiliteit en inzetbaarheid van de paneelbouwer kenmerkt zich door hun brede kennis en kunde. Zij blinken daarin met name uit in het praktisch uitvoerend elektrotechnisch paneelbouw-werk.

Van Doren Engineers

Sinds 2017 werken wij al veel voor Van Doren. Onze paneelbouwers worden vaak ingezet in de werkplaats en daarnaast leveren wij ook elektromonteurs op projecten bij de klanten van Van Doren. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

TPS levert paneelbouwers voor 1 week tot volledige teams inclusief voorman voor een jaar of langer. Ook zijn onze technici inzetbaar voor structureel werk.

Wanneer u een project heeft, of voor een langere periode flexibel personeel nodig heeft, inventariseren wij graag uw uitdaging in een persoonlijk gesprek. Laat uw gegevens bij ons achter of neem geheel vrijblijvend zelf contact met ons op!