Paneelbouwer gezocht?

Vind hier de paneelbouwer die bij u past! 
  • Huur ervaren paneelbouwers in voor een vaste of flexibele periode
  • We leveren paneelbouwers voor het bedraden en aansluiten van besturingskasten en distributiepanelen
  • Wij selecteren onze mensen uitgebreid op kennis en ervaring, met een hoogwaardige opleiding en met sterke communicatieve vaardigheden 
Op de hoogte blijven van onze beschikbare paneelbouwers? Schrijf u gratis in!


Paneelbouwers zullen de komende jaren hard nodig zijn om de elektrotechnische vooruitgang te ondersteunen. Dit uitvoerend (elektro)technisch personeel voor panelenbouw is al lang niet meer in Nederland te vinden. Daar biedt TPS de oplossing voor! Via ons huur je gecertificeerde internationale paneelbouwers in voor een vaste of een flexibele periode.

Paneelbouwer nodig op uw project? Neem contact met ons op!

Paneelbouwer nodig op uw project? Neem contact met ons op!

info@tps-levert.nl

Wat kan een paneelbouwer van TPS?

Paneelbouwer gezocht? TPS levert al 15 jaar ervaren technisch personeel uit Europa voor projecten in Nederland en in het buitenland. Inmiddels zijn we gespecialiseerd in de paneelbouw van distributiepanelen, verdeelkasten (switchboards) en besturingskasten op schepen en in fabrieken. Daarnaast werken we in de werkplaats van onze opdrachtgever. Hier bouwen we de panelen van A tot Z op volgens de tekening van de electrical engineer en de bedrijfsspecifieke voorwaarden. Deze worden gecontroleerd door de commissioning engineer. Onze mannen zijn gespecialiseerd in onder andere:

 • De bewerking van montageplaten (boren en ponsen), kokerprofielen op maat zagen en alle overige voorbereidingen;
 • Het plaatsen, labelen en monteren van componenten conform de technische tekening;
 • Het voorbereiden, strippen en coderen van kabels conform de technische tekening;
 • Het volledig bedraden en aansluiten van distributiepanelen/verdeelkasten en complexe besturingskasten;
 • Het bewerken en monteren van koperwerk;
 • Het (cold-wire) testen en meggeren van het aansluitwerk.


Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op!


Specialisten met de juiste kennis

Onze paneelbouwers hebben een berg aan ervaring waardoor ze zich makkelijk aanpassen aan nieuwe klanten, werkzaamheden, paneelbouw-opdrachten en projectlocaties. Hun goede beheersing van de Engelse taal (ook vaktechnisch) maakt dit alleen maar makkelijker. Al onze mannen zijn in staat om elektrotechnische tekeningen te lezen, te interpreteren en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden uit te voeren. De vakgerichte opleidingen voor elektrotechnisch personeel in andere Europese landen lijken op wat we in Nederland ‘De oude MTS Elektrotechniek’ noemen, wat een sterke vooropleiding is voor elektrotechnisch uitvoerend werk.

Van Doren Engineers

Sinds 2017 werken wij al veel voor Van Doren. Onze paneelbouwers worden vaak ingezet in de werkplaats en daarnaast leveren wij ook elektromonteurs op projecten bij de klanten van Van Doren. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

TPS levert paneelbouwers voor 1 week tot volledige teams inclusief voorman voor een jaar of langer. Ook zijn onze technici inzetbaar op structureel werk voor de lange termijn.

Wanneer u een project heeft, of voor een langere periode flexibel personeel nodig heeft, inventariseren wij graag uw uitdaging in een persoonlijk gesprek. Lees hier meer over onze aanpak. Laat uw gegevens bij ons achter of neem geheel vrijblijvend zelf contact met ons op!