Timmerman gezocht?

Vind het bouwpersoneel dat bij u past!

  • Huur ervaren timmermannen in voor een vaste en flexibele periode 
  • We leveren (werkplaats)timmermannen voor het assembleren en monteren van prefab-/modulaire woningen, houtskeletbouw en overige constructies zoals daken, trappen, deuren, plafonds, wanden, kozijnen tot en met de volledige constructie van draagbalksystemen, kapconstructies en dakbeschot
  • Wij selecteren onze mensen uitgebreid op kennis en ervaring, met een hoogwaardige opleiding en met sterke communicatieve vaardigheden 
Op de hoogte blijven van onze timmerman capaciteit? Schrijf u gratis in!


Timmermannen zijn hard nodig om het tekort aan woningen binnen de Nederlandse woningmarkt op te vangen. Dit uitvoerend bouwkundig personeel is lang niet meer zo eenvoudig te vinden op de arbeidsmarkt. TPS biedt dé oplossing. Huur gecertificeerde internationale timmermannen in voor uw uitdaging. We werken met ervaren technici op het gebied van prefab, modulair, nieuwbouw, verbouw, afbouw, renovatie en onderhoud binnen de Woningbouw en Utiliteit

Wat kan een timmerman van TPS?

Timmerman gezocht? TPS levert al 15 jaar ervaren technisch personeel uit heel Europa voor projecten in Nederland en in het buitenland. Onze timmermannen zijn gespecialiseerd in onder andere:

  • Het lezen en bestuderen van bouwtekeningen;
  • Het volledig assembleren van prefab- en/of modulaire woningen zowel in de werkplaats als op locatie;
  • De reparatie en montage van vloeren, metal stud en/of houtskelet wanden, trappen, plafonds, deuren en kozijnen en/of andere (houten) constructies;
  • Het stellen van deuren & kozijnen;
  • Het maken van houten constructies waaronder draagbalksystemen, dakbeschot en kapconstructies;
  • Verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan panden.

Haal zelfstandige inzetbaarheid in huis met een timmerman van TPS. Onze technici hebben de benodigde ervaring en het bouwkundig inzicht binnen de nieuwbouw, verbouw, restauratie en/of onderhoud. De kracht van onze specialisten is de flexibiliteit: ze passen zich gemakkelijk aan bij andere werkzaamheden, opdrachten en projectlocaties. Verder zorgt het beheersen van de Engelse taal (ook vaktechnisch) voor een hoge mate van zelfstandigheid. 

Bouwservice Peter van Dijk over de samenwerking

“De technici van TPS willen graag, niks is teveel voor ze, en zijn erg leergierig”

Timmermannen met de juiste kennis

Al onze timmermannen zijn in staat om bouwkundige tekeningen te lezen, te interpreteren en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden uit te voeren. De vakgerichte opleidingen voor bouwkundig personeel in Oost-Europese landen lijken op wat we in Nederland ‘Timmerman niveau 2 en 3’ noemen. Dit zijn goede vooropleidingen voor het uitvoeren van bouwkundig werk. 

De flexibiliteit en inzetbaarheid van de timmerman kenmerkt zich door hun brede kennis en kunde. Zij blinken daarin met name uit in het praktisch uitvoerend werk m.b.t. constructie, montage en reparatie van (houten) bouwwerken of onderdelen.

Bekijk de CV's van de beschikbare timmermannen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

TPS Levert timmermannen voor één week, maar ook een volledig team inclusief voorman behoort tot de mogelijkheden. Onze vakmannen zijn zowel flexibel als structureel inzetbaar. 

Timmerman gezocht voor een project of flexibel personeel nodig voor een langere periode? In een persoonlijk gesprek kijken we graag naar de mogelijkheden. Lees hier meer over onze aanpak. Laat uw gegevens bij ons achter en we bellen u zo snel mogelijk terug. U kunt ook, geheel vrijblijvend, direct contact met ons opnemen!