Maritiem & offshore.

Personeel in de maritieme sector

De connectie tussen de zee, scheepvaart en Nederland is er een die in de geschiedenisboeken terug te vinden is. Al eeuwenlang bouwen wij de beste werkschepen en jachten op onze scheepswerven. De manier waarop we dit doen is in de loop der jaren echter wel veranderd. Met de komst van elektriciteit zijn veel systemen binnen de scheepvaart geautomatiseerd, wat een compleet werkwijze qua bouw en onderhoud betekent. Om dit uit te voeren is gekwalificeerd elektrotechnisch personeel noodzakelijk.

Voor zowel de maritieme sector als de offshore sector leveren wij technisch personeel met de ervaring die u nodig hebt. Of u nu op zoek bent naar een scheepselektricien die zorgt voor de juiste bedrading zorgt, een scheepsdieselmonteur (service mechanic) die het onderhoud van de motoren op zich neemt of een lasser die ervoor zorgt dat alles naadloos in elkaar overloopt; TPS levert deskundig internationaal personeel met de juiste kennis en ervaring.

 

Wat wij voor u kunnen betekenen

In de martieme en offshore sector kunt u het volgende elektrotechnisch personeel via TPS inlenen:

Waarom kiezen voor TPS?

Van scheepswerven tot offshore platformen of werkschepen; iedere locatie is net even anders. Ons technisch personeel is hieraan gewend en kan zich dus zeer goed aanpassen. Zo hebben onze elektriciens voor andere MSA, Bakker Sliedrecht, FMJ en Orga op diverse scheepswerven gewerkt aan zowel nieuwbouw als refit-projecten. De kennis en ervaring die zij hier hebben opgedaan passen zij graag toe bij nieuwe projecten in de maritieme en/of offshore sector.

Tevreden personeel levert goed werk. Bij TPS zorgen we dan ook goed voor ons personeel door hen onder andere nette huisvesting te bieden, maar ook een volledige set gereedschap, technische trainingen, eventuele taalcursussen en een auto van de zaak om op comfortabele wijze naar alle projecten te reizen.

TPS levert flexibel technisch personeel met ervaring in de maritieme en offshore sector. U kunt via ons zowel één technische expert als een compleet team inhuren. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Willem de Jong

Manager Sales & Marketing