Maritiem / Offshore

TPS heeft uitgebreide ervaring met het bemiddelen van elektrotechnici in de maritieme en offshore sector. De elektra van een schip loopt als een zenuwstelsel door iedere ruimte, verdieping en besturing. Deze heeft twee functies: het geven van power en besturing. Klopt uw elektra niet, dan is de te varen koers verhinderd. Een van niet te onderschatten waarde dus, waar échte vakmensen voor nodig zijn.

Welke diensten biedt TPS aan?

We bieden een totaalpakket van diensten aan. Van de electrical engineer die tekent en ontwerpt naar elektriciens… en alles wat hiertussen valt. Iedere specialist beschikt over de juiste kennis, ervaring en werkmentaliteit. Werkzaamheden kunnen plaatsvinden op een werkplaats, werf, de haven of op zee tijdens de vaart.

Motoren onderhoud in de scheepvaart

Wij begrijpen dat de betrouwbaarheid van uw motor erg belangrijk is. De afgelopen jaren hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden op het gebied van scheepsmotoren; er gebeurt steeds meer op diesel-  en elektrisch niveau. Dit onderhoud vereist het juiste personeel. Deze kunnen wij leveren!

Wij bieden u de beste Service Engineers / Service Mechanics uit de nieuwe EU-landen aan. Personeel van TPS is overal ter wereld inzetbaar. Werkzaamheden kunnen zowel plaatsvinden op de werkplaats, als in de haven of op zee tijdens de vaart.

Ik zoek technisch personeel voor mijn project!