Service Mechanic

Vind het personeel dat bij u past

Grote diesel- en gasmotoren lijken een gepasseerd station. Toch rekent een groot deel van Nederland nog steeds op dergelijke krachtpatsers. Vanwege de lange levensduur, en vele draaiuren van deze motoren, is tijdig en kwalitatief hoogstaand onderhoud van het grootste belang. Hier zijn grote aantallen goed opgeleide service mechanics voor nodig.

Al meer dan 10 jaar zet TPS technisch personeel uit de nieuwe EU-landen in op projecten in diverse branches. Ons technische personeel is gespecialiseerd in mechanical maintenance. Of het nu gaat om een aanpassing van een installatie, onderhoud, demontage en montage of om een grote nieuwbouwklus; TPS levert deskundige service monteurs voor ieder project.

Service Mechanic nodig op uw project? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Service Mechanic nodig op uw project? Neem vrijblijvend contact met ons op!

info@tps-levert.nl

Wat doet een Service Mechanic?

Een service monteur van TPS kan worden ingezet op al het mechanisch onderhoud en het overhalen van 2-slag en 4-slag motoren in de sectoren Industrie, Maritiem en Landbouw. De meesten werken al jaren als internationale monteurs op projecten, waardoor ze zich makkelijk aanpassen aan nieuwe klanten, werkzaamheden en projectlocaties. 

Onze mannen zijn in staat om motoren van alle grote merken te onderhouden. Een service engineer is onder andere bekend met Cummins, Wärtsilä, Roll’s Royce, MTU, MAK, MWM, Deutz, Sulzer and MAN B&W. Daarnaast zien we dat de vakgerichte opleidingen voor mechanisch personeel in Oost-Europese landen nog lijken op ‘De oude MTS’.


Dit doet een service engineer van TPS:

  • Demontage en montage motoronderdelen;
  • Uitlijning;
  • Overhalen cilinderkoppen;
  • Brandstofpompen afstellen;
  • Demontage en montage van zuigers en voeringen;
  • Demontage en montage van koelers;
  • Demontage en montage waterpompen en oliepompen;
  • Demontage drijfstangen en meten;
  • Montage van drijfstangen inclusief vervangen lagers;
  • Demontage en montage krukas (inclusief lager wissel).


Wij werken internationaal op mechanische projecten in de Tuinbouw, Industrie, Datacenters en de Maritieme sector. Of het nu gaat om het met spoed vervangen van één krukas op een afgelegen locatie of het plaatsen van 200MW op een groot nieuwbouwproject; onze uitzendkrachten zijn in alle sectoren breed inzetbaar. We screenen iedere service monteur uitgebreid op ervaringsniveau en werkervaring. Op deze manier willen we zo goed mogelijk aansluiten bij de activiteiten binnen die specifieke sector. Meevaren en ondertussen de auxiliary engines (hulpmotoren) overhalen gebeurt ook regelmatig.

Ervaringen van klanten

Het aanbod van goed gekwalificeerde dieselmonteurs is schaars. Ook in het buitenland is de spoeling dun en moet de werving en selectie van uitzendkrachten nauwkeurig worden verzorgd, zelfs als we in de hoogste versnelling opereren. TPS kent dit als geen ander en weet op ieder project de juiste man op de juiste plek te krijgen.

Klanten zien dat hun projecten met de juiste nauwkeurigheid succesvol worden afgerond. De uitzendkrachten worden snel geleverd zodra een klus wordt bevestigd. Wij zijn in staat om al binnen 48 uur een team te leveren. Daarnaast zijn alle uitzendkrachten gewend om overuren te maken.

Tot slot is de kwaliteit van hun werk het allerbelangrijkst. Wij leveren namelijk graag goed werk en bouwen hierbij graag een langdurige relatie met u als klant op. Waar mogelijk plaatsen we bij tevredenheid dezelfde service engineers terug bij onze klant. Dit is altijd afhankelijk van beschikbaarheid. 

Guillaume Viergever van Wärtsilä over de samenwerking

"De gedrevenheid, bereidwilligheid en wens om iets te leren is uitzonderlijk. Dit zijn we niet meer gewend van uitzendkrachten. Een echte verademing."

Wat kunnen wij voor u betekenen?

TPS levert dieselmonteurs/service monteurs voor 1 week, maar ook voor een jaar of langer. Ook zijn onze technici inzetbaar voor een vaste periode.

Wanneer u een project heeft, of voor een langere periode flexibel personeel nodig heeft, inventariseren wij graag uw uitdaging in een persoonlijk gesprek. Laat uw gegevens bij ons achter of neem geheel vrijblijvend zelf contact met ons op!