Interieurbouwer of meubelmaker nodig?

TPS levert de beste match!

  • Huur ervaren interieurbouwers in voor een vaste en flexibele periode 
  • We leveren representatieve interieurbouwers voor het installeren, plaatsen en afwerken van allerlei interieur en/of meubels 
  • Wij selecteren onze mensen uitgebreid op kennis en ervaring, met een hoogwaardige opleiding en met sterke communicatieve vaardigheden
Op de hoogte blijven van onze interieurbouwer en meubelmaker capaciteit? Schrijf u gratis in!


De vraag naar vakkundige interieurbouwers en meubelmakers in Nederland stijgt. Openbare gelegenheden zoals winkels, horeca en hotels zijn toe aan een opfrisbeurt. Verder zorgen het woningtekort en de hoge huisprijzen ervoor dat verbouwen aantrekkelijker wordt dan verhuizen. Het flexibele personeel van TPS biedt de oplossing voor deze stijgende vraag.

Wat kan een interieurbouwer van TPS?

Interieurbouwer gezocht? TPS levert al 15 jaar ervaren technisch personeel uit heel Europa voor projecten in Nederland en in het buitenland. Onze interieurbouwers zijn gespecialiseerd in onder andere:

  • Monteren, installeren en inrichten van complete winkel- of kantoorinrichtingen, beurzen/showrooms, horecagelegenheden of woningen/villa’s;
  • In elkaar zetten van meubels zoals tafels, kasten, stoelen, tv-meubels, balies, tuinmeubilair etc.;
  • Werken met diverse houtsoorten, kunststof, glas, aluminium en metaal;
  • Werken met CNC machines, elektrisch gereedschap en handgereedschap voor het bewerken van diverse materialen;
  • Controleren op maatvoering (cm & mm), kwaliteit en vlakheid;
  • Werken vanaf (3D) tekeningen. 

Een interieurbouwer of meubelmaker wordt vaak vergeleken met een timmerman. Waar een timmerman zich voornamelijk richt op constructies is een interieurbouwer de specialist op details en zichtwerk. Om de beste kwaliteit te leveren bij onze klanten werken ze met de beste materialen en gereedschappen. 

Vakmensen met de juiste kennis

Het personeel van TPS kent uw uitdagingen! Zo leveren we professionals die bekend staan om kwaliteit, creativiteit en nauwkeurigheid. Passie voor het vak en trots zijn op het eindresultaat zijn kernmerken van het personeel van TPS. Het beheersen van de Engelse taal (ook vaktechnisch) zorgt ervoor dat ze zelfstandig en internationaal inzetbaar zijn. Met uw wensen centraal kijken we naar hard skills, referenties, ambities, communicatieve skills en een goed voorkomen. Zo selecteren wij de juiste man voor uw project! Lees hier meer over onze aanpak. 

Bekijk CV's van beschikbare Interieurbouwers en Meubelmakers

Wat kunnen wij voor u betekenen?

TPS levert interieurbouwers en meubelmakers voor minimaal één week tot volledige teams, inclusief voorman voor een jaar of langer. Onze technici zijn inzetbaar op korte projecten of voor structureel werk in zowel de werkplaats als op locatie. Een interieurbouwer of meubelmaker gezocht voor een project of flexibel personeel nodig voor een langere periode? Graag komen we met u in contact om uw uitdaging te inventariseren. Samen komen we tot de beste match! 

Laat uw gegevens bij ons achter of neem direct contact op met een van onze gespecialiseerde consultants!