Utiliteit.

Personeel in de utiliteitsector

Op het gebied van nieuwbouw, afbouw, onderhoud of renovatie van (kantoor)panden, is het technische component niet alleen tijdens het ontwerpen van essentieel belang. In principe is het tijdens het gehele bouwproces belangrijk om een technisch specialist achter de hand te hebben. Nu komt en gaat deze vraag vaak tijdens de verschillende bouwfases, waardoor flexibel inzetbaar technisch personeel een handige uitkomst is. TPS levert internationale professionals voor projecten in allerlei omgevingen waaronder winkels, kantoorruimtes, beurzen/showrooms, de horeca, scholen, bioscopen, theaters en musea.

Ons technisch personeel heeft niet alleen de kennis, maar ook de ervaring in huis. Zo hebben wij onder andere projecten voor Kropman, Gielissen en Van den Oever succesvol afgerond. Mede door de uitgebreide kennis en uitvoerende slagkracht van onze technici zijn deze projecten met succes uitgebreid naar vaste samenwerkingen waarbij wij ervoor zorgen dat wij zo vaak mogelijk dezelfde monteurs aan het project koppelen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

In de utiliteit sector kunt u het volgende elektrotechnisch personeel via TPS inlenen:

Waarom kiezen voor TPS?

Elk project vraagt om een andere expertise. TPS koppelt de technici met de juiste kennis en ervaring aan een project op basis van uw vraag. TPS levert zowel één technicus als complete teams met diverse expertises, voor korte en lange projecten. Mede dankzij deze flexibiliteit werken partijen in de utiliteitsbouw graag met ons samen. 

Naast goed werk leveren vinden wij het ook belangrijk dat wij ons personeel goed verzorgen. Een fijne (werk)omgeving levert immers tevreden en hardwerkend personeel op. Al onze technici worden daarom voorzien van een volledige set met gereedschap, extra technische trainingen, eventuele taalcursussen, nette huisvesting en een eigen bedrijfsauto.

Kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Willem de Jong

Manager Sales & Marketing