Utiliteit

Bij de renovatie van (kantoor)panden is de technische component niet alleen tijdens het ontwerpen van essentieel belang. In principe is het tijdens het gehele bouwproces belangrijk om een technisch specialist achter de hand te hebben. Nu komt en gaat deze vraag vaak tijdens de verschillende bouwfases, waardoor flexibel inzetbaar technisch personeel een handige uitkomst is. TPS levert internationale professionals met ervaring in de utiliteitssector. 

Ons technisch personeel heeft niet alleen de kennis, maar ook de ervaring in huis. Zo hebben wij onder andere projecten voor Klopman, TES installatietechniek en Flexpool succesvol afgerond. Mede door de uitgebreide kennis en uitvoerende slagkracht van onze technici zijn deze projecten met succes uitgebreid naar vaste samenwerkingen waarbij wij ervoor zorgen dat wij zo vaak mogelijk dezelfde monteurs aan het project koppelen.

Elektrotechnisch personeel voor utiliteitssector

In de utiliteitssector kan je het volgende elektrotechnisch personeel nodig hebben: 

Waarom kiezen voor TPS?

Elk project vraagt om een andere expertise. TPS koppelt de technici met de juiste kennis en ervaring aan een project op basis van uw vraag. TPS levert zowel één technicus als complete teams met diverse expertises, voor korte en lange projecten. Mede dankzij deze flexibiliteit werken partijen in de utiliteitsbouw graag met ons samen. 

Naast goed werk leveren vinden wij het ook belangrijk dat wij ons personeel goed verzorgen. Een fijne (werk)omgeving levert immers tevreden en hardwerkend personeel op. Al onze technici worden daarom voorzien van een volledige set met gereedschap,  extra technische trainingen, nette huisvesting en een eigen bedrijfsauto.

Kunt u een flexibel inzetbare elektromonteur in de utiliteitsbouw gebruiken of heeft u een andere vraag over onze dienstverlening? Wij staan graag voor u klaar! Vul het contactformulier in of bel ons op 076 - 781 0781.

Ja, ik wil technisch personeel voor de utiliteitsbouw