Kabeltrekker

Vind het personeel dat bij u past

Via TPS vindt u deskundige kabeltrekkers die vooral actief zijn in de industriële en maritieme sector. Voor ieder project kunt u enkel een kabeltrekker of een compleet team inhuren. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het werven van technisch personeel en weten als geen ander welke kracht u nodig hebt om het project succesvol te verwezenlijken. 

Werkzaamheden:

Zoals de functietitel al doet vermoeden, is een kabeltrekker verantwoordelijk voor de bekabeling. Op de meeste projecten doen ze dit inclusief het aansluitwerk. Dit kan variëren van de bekabeling van installaties tot het complete industrieterrein.

Dit doet een kabeltrekker van TPS:

  • Lezen, analyseren en uitvoeren van het kabelplan;
  • Voorbereiden en op maat maken van de bekabeling;
  • Trekken van kabels;
  • Zorgvuldig plaatsen van kabels op de kabelbaan;
  • Vastzetten van kabels met tie rips.


Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact op

Waarom heeft u een kabeltrekker nodig?

Onze kabeltrekkers zorgen ervoor dat alle technische systemen op een schip of een fabriek van kracht worden voorzien en aangestuurd kunnen worden. Denk hierbij onder andere aan machines, pompen, kleppen, motoren, transformatoren en verlichting. Een kabeltrekker zorgt ervoor dat alle kabels nauwkeurig worden geplaatst. Ze werken altijd volgens een compleet kabelplan om zeker te stellen dat alle kabels op de juiste plek liggen. Naast werkende installaties bent u met dit vakwerk ook verzekerd van een veilige (werk)omgeving als het om elektriciteit gaat.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U kunt een kabeltrekker inhuren voor een kort project, maar ook volledige teams inclusief voorman voor een jaar of langer behoord tot de mogelijkheden. Wij inventariseren graag uw uitdaging in een persoonlijk gesprek. Onze interne recruitmentafdeling matcht vervolgens het juiste personeel met de juiste werkervaring en met een goede kennis van de Engelse taal aan uw project. Laat uw gegevens bij ons achter of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!