Industrie

Technisch personeel in de industriële sector

De industrie is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie en tevens essentieel voor de mondiale ontwikkeling. Veel van de processen in deze branche zijn geautomatiseerd om te zorgen voor de hoogste efficiëntie. Om dit te kunnen waarborgen is het correct aanleggen, controleren en vervangen van E&I systemen van essentieel belang.

TPS levert ervaren elektrotechnici die onder andere in de foodindustrie, petrochemie en datacenters projectmatig werkzaam zijn of in het onderhoud werken. Zo hebben wij deskundig personeel geleverd voor (meerdere) projecten in de industriële sector van onder andere SPIE, Hoppenbrouwers en Actemium. 

Wat wij voor u kunnen betekenen

In de industriële sector kunt u het volgende elektrotechnisch personeel via TPS inlenen:

Waarom kiezen voor TPS?

Verschillende projecten vragen om verschillende technici. TPS heeft daar de juiste mensen voor. Zet bijvoorbeeld de kennis en kunde van een industrieel elektromonteur in voor modificaties of onderhoud. Bij een modificatie van een productielijn is deze in staat om vanaf een technische tekening zowel de bekabeling te leggen als het aansluitwerk te doen.

TPS onderscheidt zich door het gedetailleerd matchen van kandidaten op uit te voeren projecten en werkzaamheden. De ene E&I monteur is namelijk de andere niet, en als kwalitatief uitzendbureau zijn we ons daar van bewust. Daarnaast weten wij dat communicatie zeer belangrijk is. Wij screenen ons technisch personeel dan ook op de Engelse taal en bieden hen eventuele cursussen aan om het niveau te verbeteren.

Daarnaast is het onze plicht om onze technici zo goed mogelijk te verzorgen. Zaken als een goed salaris, volledige set met gereedschap, technische trainingen, nette huisvesting (privacy) en eigen bedrijfswagens maken dat onze technici niets tekort komen. We zien namelijk dat de goede zorg voor onze mensen bijdraagt aan de continuïteit van onze dienstverlening en dus; tevreden klanten!

Ja, ik zoek elektrotechnisch personeel voor de industrie