Onderhoudsmonteur Elektrisch/Mechanisch gezocht?


Vind hier de storingsmonteur en/ of onderhoudsmonteur die bij u past! 
  • Huur ervaren onderhoudsmonteurs in ter overname of voor een flexibele periode
  • We leveren onderhoudsmonteurs voor het onderhouden van complete productielijnen en machines, troubleshooten en verwerken van storingen
  • Wij selecteren onze mensen uitgebreid op kennis en ervaring, met een hoogwaardige opleiding en met sterke communicatieve vaardigheden 
Kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!


Om alle productiebedrijven in Nederland aan de gang te houden zijn grote aantallen goed opgeleide storingsmonteurs nodig. Zowel voor het verhelpen van storingen als het plegen van onderhoud. Deze benodigde capaciteit aan uitvoerend technisch personeel is al lang niet meer in Nederland te vinden, en zeker niet voor een betaalbare prijs. Via TPS neem je gecertificeerde internationale onderhoudsmonteurs aan met ervaring in het onderhouden van productielijnen en machines in een industriële omgeving. TPS fungeert als het ware als een gespecialiseerd verlengstuk van uw werving en selectie apparaat!

Voordelen inhuren TPS onderhoudsmonteur

  • Een probleemloos draaiend machinepark en minimale uitvaltijd
  • Ervaren monteurs die kennis en kunde bijdragen aan de technische dienst
  • Minder stilstand
  • Lagere productie- en energiekosten
  • Verhoging van de capaciteit 
Bekijk beschikbare Onderhoudsmonteurs

Wat kan een storingsmonteur / onderhoudsmonteur van TPS?

Onderhouds- of storingsmonteur gezocht? TPS levert al 15 jaar ervaren technisch personeel uit Europa voor projecten in Nederland en in het buitenland. Zoekt u een extra Monteur Technische Dienst? Onze onderhoudsmonteurs zijn gespecialiseerd in onder andere:

  • Het efficiënt troubleshooten en oplossen van elektrotechnische en licht-mechanisch storingen
  • Het plegen van elektrotechnisch onderhoud aan bestaande productielijnen en machines
  • Werken met, en het uitlezen van PLC’s
  • Aanpassen of vervangen van bekabeling aan machines, besturingskasten, distributiepanelen, sensoren en andere equipment

Bekijk hier hoe onze monteurs bij andere klanten te werk gaan:

Epilog Laser, onderhoud aan lasermachines Vomar Voordeelmarkt, onderhoud aan het productiepark
Op de hoogte blijven van onze beschikbare onderhoudsmonteurs? Schrijf u gratis in!

Vakmensen met specialistische kennis

Al onze monteurs zijn in staat om technische tekeningen te lezen, te interpreteren en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden uit te voeren. Anders dan een elektromonteur dient een onderhoudsmonteur een bestaande installatie aan te passen. Daar waar nodig analyseren ze de situatie en bepalen in overleg welke werkzaamheden daaruit voortvloeien. Iedere situatie kan een andere oplossing en aanpak vereisen, flexibiliteit is in deze erg belangrijk.

In overleg met collega’s en operators moet een goede storingsmonteur snel en juist kunnen troubleshooten en bepalen hoe de storing het meest effectief opgelost kan worden. Door ervaring in verschillende productieomgevingen en een brede kennis van zowel elektrotechniek als werktuigbouwkunde krijgen de storingsmonteurs van TPS de productie snel weer op gang. Hun goede beheersing van de Engelse taal (ook vaktechnisch) maakt dit alleen maar makkelijker. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U kunt een onderhoudsmonteur inhuren voor een flexibele periode, maar voornamelijk voor de lange termijn in combinatie met overname. 

Wij inventariseren uw uitdaging graag in een persoonlijk gesprek. Op zoek naar een onderhoudsmonteur? Laat uw gegevens bij ons achter of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!