Onderhoudsmonteur Elektrisch/Mechanisch gezocht?

Vind hier de storingsmonteur en/ of onderhoudsmonteur die bij u past! 
  • Huur ervaren onderhoudsmonteurs in voor een vaste of flexibele periode
  • We leveren onderhoudsmonteurs voor het troubleshooten, verwerken van storingen en het onderhouden van complete productielijnen en machines
  • Wij selecteren onze mensen uitgebreid op kennis en ervaring, met een hoogwaardige opleiding en met sterke communicatieve vaardigheden 


Om alle productiebedrijven in Nederland aan de gang te houden zijn grote aantallen goed opgeleide storingsmonteurs nodig. Zowel voor het verhelpen van storingen als het plegen van onderhoud. Deze benodigde capaciteit aan uitvoerend technisch personeel is al lang niet meer in Nederland te vinden, en zeker niet voor een betaalbare prijs. Via TPS huur je gecertificeerde internationale onderhoudsmonteurs in met ervaring in het onderhouden van productielijnen en machines in een industriële omgeving.  

Kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Voordelen inhuren TPS onderhoudsmonteur

  • Een probleemloos draaiend machinepark en minimale uitvaltijd
  • Ervaren monteurs die kennis en kunde bijdragen aan de technische dienst
  • Minder stilstand
  • Lagere productie- en energiekosten
  • Verhoging van de capaciteit 

Wat kan een storingsmonteur / onderhoudsmonteur van TPS?

Onderhouds- of storingsmonteur gezocht? TPS levert al 15 jaar ervaren technisch personeel uit Europa voor projecten in Nederland en in het buitenland. Zoekt u een extra Monteur Technische Dienst? Onze onderhoudsmonteurs zijn gespecialiseerd in onder andere:

  • Het efficiënt troubleshooten en oplossen van elektrotechnische en licht-mechanisch storingen;
  • Het plegen van elektrotechnisch onderhoud aan bestaande productielijnen en machines;
  • Werken met, en het uitlezen van PLC’s;
  • Aanpassen of vervangen van bekabeling aan machines, besturingskasten, distributiepanelen, sensoren en andere equipment.
Op de hoogte blijven van onze beschikbare onderhoudsmonteurs? Schrijf u gratis in!

Vakmensen met specialistische kennis

Al onze monteurs zijn in staat om technische tekeningen te lezen, te interpreteren en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden uit te voeren. Anders dan een elektromonteur dient een onderhoudsmonteur een bestaande installatie aan te passen. Daar waar nodig analyseren ze de situatie en bepalen in overleg welke werkzaamheden daaruit voortvloeien. Iedere situatie kan een andere oplossing en aanpak vereisen, flexibiliteit is in deze erg belangrijk.

In overleg met collega’s en operators moet een goede storingsmonteur snel en juist kunnen troubleshooten en bepalen hoe de storing het meest effectief opgelost kan worden. Door ervaring in verschillende productieomgevingen en een brede kennis van zowel elektrotechniek als werktuigbouwkunde krijgen de storingsmonteurs van TPS de productie snel weer op gang. Hun goede beheersing van de Engelse taal (ook vaktechnisch) maakt dit alleen maar makkelijker. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U kunt een onderhoudsmonteur inhuren voor een flexibele periode, maar voornamelijk voor de lange termijn in combinatie met overname. 

Wij inventariseren uw uitdaging graag in een persoonlijk gesprek. Op zoek naar een onderhoudsmonteur? Laat uw gegevens bij ons achter of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!