Infrastructuur

Technisch personeel in de infrastructuur

De infra-sector in niet eenvoudig in één vat te gieten. Van tunnelbouw tot energiestations, bruggen tot sluizen; het valt allemaal onder de branchecategorie infrastructuur. Bij TPS vindt u technisch personeel met kennis van alle soorten infrastructuur. Of het nu gaat om ondergrondse, droge of natte infrastructuur; TPS levert deskundig elektrotechnisch personeel met bewezen kennis binnen deze sector.

Wat wij voor u kunnen betekenen

In de infrastructuur kunt u het volgende elektrotechnisch personeel via TPS inlenen:

Waarom kiezen voor TPS?

Heeft u met spoed een elektromonteur nodig voor uw project in de infrastructuur? Iemand met gedegen ervaring op infrastructurele projecten? Wat uw opdracht ook is; wij vinden de juiste professional voor de job.

Naast een partij die snel kan schakelen wilt u uiteraard ook dat veiligheid en kwaliteit gewaarborgd zijn. Daarom is TPS VCA en NEN 4400 gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare personeelsvoorziening, wat onmisbaar is bij uw projecten in de infra-sector.

TPS voorziet u van de beste Engelssprekende elektriciens uit de nieuwe EU-landen. Onze mensen hebben ervaring in de meest uiteenlopende projecten op het gebied van infrastructuur. Zo wordt ons elektrotechnisch personeel op dit moment al ingezet bij onder andere Vinci, Croon Wolter & Dros en Dimco. Kunnen zij u binnenkort van dienst zijn?

Ja, ik zoek technisch personeel voor de infra-sector