Over ons

TPS levert: Daadkrachtig, Deskundig en Dichtbij

TPS is ruim 15 jaar geleden ontstaan vanuit de visie om vakbekwaam technisch personeel op kwalitatief hoogstaande wijze in te zetten. Het compleet ontzorgen van zowel de klant als kandidaat staat hierbij centraal. We zijn actief met de detachering en het uitzenden van technisch personeel in de sectoren Automotive, Industrie, Maritiem, Infra en Utiliteit en werken grensoverschrijdend.

De schaarste op het vlak van ervaren technisch personeel houdt ook de komende jaren aan. En dat terwijl hoge kwaliteit altijd de onderscheidende kracht van de Nederlandse techniek is geweest. Om die kwaliteit te behouden - én competitief te blijven – moet men in de toekomst in het buitenland zijn. Reden: hier bestaan nog de echte vakopleidingen (de oude MTS…) en is hardwerkend/betrouwbaar personeel beschikbaar. Daarnaast willen technische bedrijven steeds liever met een kleine vaste kern en grote flexibele schil werken. Zo kan men écht ondernemen! Met minder risico’s. 

‘’De mens’’ is onze dienstverlening, en goed zorgen voor onze krachten zien we als onze plicht. Tevreden mensen zijn nou eenmaal productiever, en blijven daarom gelukkig lang aan TPS verbonden. Iets wat onze klanten ook prettig vinden wanneer ze dezelfde mensen terug willen hebben op een project. Continuïteit en lange termijn relaties heeft TPS dan ook hoog in het vaandel staan.

TPS opereert continu vanuit de gedachte; De ene techneut is de andere niet…

Wat wil iemand? En wat kan iemand echt? Met onze profilering compleet op orde kunnen we projecten voor onze klanten invullen ÉN succesvol afronden. Ons eerste project bij een klant is dan ook vaak het startsein voor een jarenlange en succesvolle samenwerking.

Waarom TPS?

"Geen zorgen, snel productieve technici op ieder project, daar wordt iedereen blij van!"

Contact opnemen

Al meer dan 10 jaar is TPS een gevestigde naam als het gaat om technische detachering. Technisch Uitzendbureau TPS heeft de flexibele capaciteit! Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!