Over ons

TPS: Hét technisch uitzendbureau

De technische arbeidsmarkt in Nederland wordt al jarenlang krapper. Klanten van TPS weten dat dit geen enkel probleem hoeft te zijn. Sterker nog; de flexibele inzet van onze internationale elektrotechnici draagt juist bij aan een efficiënte en succesvolle bedrijfsvoering! 

Als technisch detacheringsbureau weten wij als geen ander snel de juiste man op de juiste plek te zetten. Wij ontzorgen u volledig, schakelen snel en selecteren de juiste match voor uw project. 

Technisch personeel nodig?

Bent u op zoek naar een ElektricienPaneelbouwerService MechanicCommissioning EngineerElectrical EngineerKabeltrekkerIJzerwerker of wellicht een compleet team van elektrotechnici? Wij leveren elektrotechnisch personeel uit de nieuwe EU-landen met de juiste kwaliteiten en ervaring. Bij ons kunt u rekenen op:  

 • Kwalitatief technisch personeel met een goede beheersing van de Engelse taal;
 • Een uitgebreide screening van de kandidaten via video conference;
 • Een offerte op maat inclusief up-to-date CV’s van onze elektrotechnici.


Wij voorzien al onze medewerkers van:

 • Goed verzorgde huisvesting en bedrijfswagens;
 • Een complete uitrusting met gereedschap en TPS werkkleding;
 • VCA-cursus en examen;
 • Hoogwerkerscertificaat;
 • NEN 3140.
Technisch personeel nodig? Wij gaan graag voor u aan de slag!

Waarom kiezen voor TPS? 

Wij werken voor diverse branches aan verschillende typen projecten. Zo draaien we projecten van 1 man voor 1 week tot teams van 30 man inclusief voorman voor een jaar of langer. Of het dus om een groot of klein project gaat, lang of kort; als technisch detacheringsbureau levert TPS het personeel dat bij uw project past.

Zo gaan wij te werk:

 1. We starten met een complete inventarisatie bij een aanvraag naar technici. Indien gewenst plannen we een persoonlijk gesprek in om de samenwerking te bespreken.
 2. U ontvangt vervolgens een voorstel op maat met daarin de dienstverlening, tarieven en overige voorwaarden.
 3. Onze in-house recruiter selecteert de juiste match voor uw project. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat inclusief up-to-date CV’s.
 4. Als we de juiste kandidaat hebben gevonden, regelen wij de operationele zaken zoals huisvesting en bedrijfswagens. Indien nodig plannen we een VCA-examen voor de kandidaat in.
 5. Het project kan van start gaan. Dit kan al binnen 24 uur! Wij zorgen voor de begeleiding en houden contact over de voortgang, evaluatie van de technici en planning.

Waarom TPS?

"Geen zorgen, snel productieve technici op ieder project, daar wordt iedereen blij van!"

Contact opnemen

Al meer dan 10 jaar is TPS een gevestigde naam als het gaat om technische detachering. We zijn gespecialiseerd in het van A tot Z uitzenden, detacheren en begeleiden van elektriciens en mechanics in zowel Nederlandse als internationale projecten. Heeft u een project in de sectoren IndustrieMaritiemInfra, Windenergie, Zonne-energie of Utiliteit? Technisch Uitzendbureau TPS heeft de flexibele capaciteit! Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!