De 5 voordelen van flexibel personeel

Wat zijn voor ú de voordelen? Heel kort door de bocht; u heeft wel de lusten, niet de lasten! Een flexibele schil aan personeel bij TPS is interessant voor u om de onderstaande redenen:


 1. Er zijn geen financiële risico’s
  U maakt alleen kosten op het moment dat u werk heeft. Wel zo prettig. Daardoor heeft u volledige vrijheid om te ondernemen. Geen belemmering door extra mensen op de payroll die ook in mindere tijden kosten met zich mee brengen. TPS begrijpt dat u vakmensen nodig heeft wanneer de hoeveelheid werk dit toelaat. Maar we begrijpen ook dat u, wanneer het werk klaar is, deze vakmensen liever niet op de vloer heeft. Die komen bij een nieuwe klus wel weer bij u terug…
 2. Flexibel personeel heeft de juiste werkmentaliteit
  Wij werken met de beste vakmensen uit de nieuwe EU-landen. Zij komen regelmatig voor een aantal weken naar Nederland met één doel: werken! Onze specialisten laten u zien wat zij in huis hebben, zij willen graag veel uren voor u werken (uiteraard zijn werkwerken van 40 uur ook mogelijk) en hechten veel waarde aan de kwaliteit van hun werkzaamheden. Want, ze komen natuurlijk graag terug wanneer u weer een nieuwe klus heeft. En bij zo’n nieuwe klus, snappen wij dat het voor ú fijn is om vertrouwde gezichten te zien die weten hoe het bij u op de vloer werkt. Bent u ontevreden over een van onze specialisten? Dan zorgen wij voor een geschikte vervanging.
 3. Wij nemen uw administratie en verzorging uit handen
  U hoeft alleen maar urenlijsten te ondertekenen. TPS controleert of onze specialist(en) een VCA diploma hebben en of deze nog geldig is. Zo niet, dan regelen we dat. Ditzelfde geldt voor het Burgerservicenummer. Omdat we goed voor onze mensen zorgen, regelt TPS ook een fijne huisvesting en auto zodat zij elke werkdag fris en tevreden bij u aankomen. Onze specialisten hebben het juiste gereedschap en we trappen de eerste dag af met een veiligheidsbriefing.
 4. Er kan snel geschakeld worden
  Binnen 24 uur kan TPS de beste vaklieden voor u klaar hebben staan. Ook tijdens, voor en na het project hebben we regelmatig contact met snelle en heldere terugkoppelingen.
 5. U heeft een partnerschap met een vast contactpersoon
  Tijdelijk personeel van een vaste partner! TPS is een partner die de markt goed kent en betrokken is bij uw bedrijf. Een echte sparringpartner met een vast contactpersoon om uw personeelsvraagstukken mee te bespreken en op te lossen.


Ik wil gebruik maken van deze 5 voordelen!