Woningbouw

Personeel in de woningbouw

Er is een tekort aan woningen binnen de Nederlandse huizenmarkt, dat is algemeen bekend. Daarnaast heeft de bouw te maken met een krimpende arbeidsmarkt, waardoor het vinden van deskundig bouwpersoneel een nieuwe uitdaging vormt. Hierdoor wordt er vaak ondergekwalificeerd personeel geleverd door uitzendbureaus waarbij de juiste kennis en kunde, de nodige tools, nette werkkleding en de juiste werkmentaliteit vaak ontbreekt. Dat kan anders! TPS biedt als uitzendbureau voor de woningbouw dé oplossing op het gebied van kennis en werkkracht.

Via TPS vind je gekwalificeerd technisch bouwpersoneel uit de nieuwe EU-landen. Echte professionals op MTS-niveau met een specialisatie in de bouw. Personeel dat weet wat er gevraagd wordt binnen de Nederlandse markt: het leveren van vakmanschap. Of het nu om nieuwbouw, afbouw, onderhoud of renovatie gaat. Daarnaast zijn onze vakmannen bereid om veel uren te maken en zijn ze zowel vast als flexibel inzetbaar op uw projecten. Wij bieden u altijd een oplossing op maat. Dat maakt het inhuren van deskundig bouwpersoneel via een uitzendbureau tot een slimme oplossing!

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor uw bouw- en onderhoudsprojecten leveren wij de volgende vaklieden:

Bekijk de CV's van beschikbare Timmermannen & Interieurbouwers

Waarom kiezen voor TPS?

Bij TPS hebben we zo'n 15 jaar ervaring met het detacheren van deskundig personeel. Hierdoor weten we precies wat we aan een kandidaat moeten vragen om zijn kennis en ervaring te toetsen en bij welke bedrijven hij het beste aansluit. Zo ben jij als opdrachtgever altijd verzekerd van personeel van de beste kwaliteit. Naast het leveren van goede kwaliteit vinden we het belangrijk dat we iemand selecteren die daadwerkelijk binnen uw bedrijf past. Op alle vlakken een toevoeging aan uw organisatie, daar streven we naar! 

Wij koppelen de vakman met de juiste kennis en ervaring aan een project op basis van de besproken wensen. TPS levert zowel één specialist als complete teams met diverse expertises, voor korte en lange projecten. Mede dankzij onze flexibiliteit en ervaring werken partijen in de woningbouw graag met ons samen. 

Uw uitzendbureau voor de bouw

Naast goed werk leveren vinden wij het ook belangrijk dat wij ons personeel goed verzorgen. Een fijne (werk)omgeving levert immers tevreden en hardwerkend personeel op. Al ons personeel voor de bouw wordt daarom voorzien van een volledige set met gereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen, extra technische trainingen, eventuele taalcursussen, nette huisvesting en een eigen bedrijfsauto.

De start van het project, daar willen we bij zijn! We starten met een veiligheidsbriefing en checken nogmaals of ons personeel volledig is voorzien. Gedurende het project nemen we contact met u op om te evalueren. Er is ruimte voor complimenten, maar eventuele verbeterpunten horen we natuurlijk graag! Indien u niet tevreden bent, zoeken we een specialist die beter bij uw wensen aansluit. Blijvend contact, snel schakelen en korte lijntjes is onze kracht!

Kunt u flexibel inzetbaar personeel in de woningbouw gebruiken of heeft u een andere vraag over onze dienstverlening? Wij staan als uitzendbureau voor de bouw graag voor u klaar! Vul het contactformulier in of bel ons op 076 - 781 0781.