Electrical Engineer

Vind de Engineer die bij u past

Via TPS vindt u deskundige electrical engineers met een brede ervaring in de industriële, maritieme, infra-, utiliteit- en energiesector. Mede door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke kracht voor welke klus geschikt is en stellen deze graag aan u voor. Of het nu om een kleinschalig project of een langdurige samenwerking gaat; bij TPS vindt u het juiste personeel. 

Wat doet een Elektrotechnisch Ingenieur?

 Met electrical engineering wordt het ontwerpen, installeren, beheren en het verbeteren van elektrotechnische installaties bedoeld. Onze deskundige elektrotechnische ingenieurs zijn voornamelijk actief in de industriële en maritieme sector, waar zij ontwerpen en tekeningen schetsen voor diverse projecten. Deze worden vervolgens uitgevoerd door diverse technici zoals elektromonteurs, paneelbouwers en kabeltrekkers.


Dit doet een electrical engineer van TPS:

  • Ontwerpen van industriële of maritieme elektrische installaties met Eplan of AutoCAD;
  • Ontwerpen van verdeelborden/schakelborden;
  • Opstellen van materiaallijsten en specificaties.
Ik wil Premek of een andere electrical engineer van TPS op mijn project!

Ik wil Premek of een andere electrical engineer van TPS op mijn project!

info@tps-levert.nl

Waarom heeft u een Electrical Engineer nodig?

Het ontwerp van elektrotechnisch ingenieur vormt het begin van een project. De technische tekeningen worden vervolgens door het technisch personeel gebruikt, waarna een commissioning engineer de toepassing op basis van het ontwerp kan controleren. Het werk van de electrical engineer vormt dus de onmisbare basis van ieder project.

Een goede communicatie is in ieder fase belangrijk; maar zeker aan de start van een project kunnen wij ons voorstellen dat u een duidelijk beeld wilt houden op de voortgang. De electrical engineers die u via TPS kunt inhuren beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersen de Engelse taal zowel mondeling als in geschrift.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u op zoek naar een deskundige professional in electrical engineering? Wij helpen u graag! Op basis van uw project koppelen wij een elektrotechnisch ingenieur die hier de juiste ervaring voor heeft. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.