Windenergie

Technisch personeel in de wind-energiesector

Duurzame energie is de toekomst! De bouw van windmolenparken is de afgelopen jaren dan ook enorm gegroeid, en daarbij ook de vraag naar elektrotechnisch personeel met de juiste certificaten. TPS levert onder andere elektromonteurs die ervaring hebben met elektrotechnisch pre-assemblage werk van windmolens (onshore), het aansluitwerk van safeway bruggen en transformator platforms (offshore).

Ons elektrotechnisch personeel heeft bewezen ervaring in de windenergie branche. Zo worden onze windmolen monteurs ingezet voor het onderhoud op verschillende windmolenparken. Daarnaast hebben onze elektromonteurs het offshore transformator platform van Siemens geïnstalleerd. Naast diploma’s en de juiste certificaten heeft ons elektrotechnisch personeel dus ook de juiste ervaring in deze branche.

Wat wij voor u kunnen betekenen

In de windenergie branche kunt u het volgende elektrotechnisch personeel via TPS inlenen:

Waarom kiezen voor TPS?

TPS kan u ondersteunen in het succesvol uitvoeren van windenergie projecten. Wij hebben regelmatig elektriciens geleverd voor nieuwbouw van transformator platforms op zee. Daarnaast kunnen we ook helpen bij het samenstellen van windmolen onderdelen. TPS heeft al sinds de start van het bedrijf ervaring met het detacheren van personeel in de offshore sector. Offshore en duurzame energie is in Nederland onlosmakelijk verbonden met elkaar. 

Naast goed werk leveren vinden wij het ook belangrijk dat wij ons personeel goed verzorgen. Een fijne (werk)omgeving levert immers tevreden en hardwerkend personeel op. Al onze technici worden daarom voorzien van een volledige set met gereedschap, extra technische trainingen, eventuele taalcursussen, nette huisvesting en een eigen bedrijfsauto.

Ja, ik zoek technisch personeel voor de windenergie branche