Commissioning Engineer

Vind het personeel dat bij u past

Via TPS vindt u gecertificeerde commissioning engineers die ervoor zorgen dat uw project van technische tekening tot afgerond eindproduct nauwkeurig wordt gecontroleerd en geëvalueerd. Hiermee bent u verzekerd van het echte vakwerk als het om elektrotechniek gaat.

Al meer dan 10 jaar zetten wij technisch personeel uit diverse EU-landen in voor zowel Nederlandse als internationale projecten. In deze tijd hebben wij ons gespecialiseerd in het werven van onder andere commissioning engineers en inbedrijfstellers voor voornamelijk de maritieme en industriële sector.

Wat doet een commissioning engineer?

Als technisch detacheringsbureau levert TPS deskundig personeel met een uitgebreide kennis van besturings- en elektrotechniek. Voor diverse projecten worden zij ingezet om processen te observeren, controleren en in bedrijf te stellen. 

Werkzaamheden:

  • Het in bedrijfstellen van complete elektrotechnische en besturingstechnische installaties binnen de maritieme en industriële sector;
  • Overzicht behouden aangaande de scope van het werk en afwijkingen kunnen duiden als meer- of minderwerk;
  • Alle complexe elektrotechnische equipment binnen het proces in bedrijf nemen;
  • Het uitvoeren van acceptatie testen (FAT) op de geïnstalleerde systemen;
  • Het adviseren ten aanzien van wijzigingen in de systeemautomatisering en/of het doorvoeren hiervan;
  • Het rapporteren en overdragen van aanpassingen.
Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact op!

Waarom heeft u een commissioning engineer nodig?

Een commissioning engineer is de persoon die de definitieve goedkeuring geeft en de power op de systemen zet. Hij is het laatste station van de totale uitvoering en daarmee een belangrijke schakel voor de afronding van ieder elektrotechnisch project. Onze interne recruitmentafdeling screent alle commissioning engineers zorgvuldig op onder andere werkervaring, niveau en kennis van de Engelse taal. Op deze manier bent u verzekerd van een hardwerkende kracht met de juiste kennis en ervaring.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Via TPS vindt u deskundig personeel dat u voor zowel tijdelijke als doorlopende projecten kunt inzetten. Wij gaan graag met u in gesprek en maken een inventarisatie van de benodigde vakkennis. Op basis hiervan koppelen wij de juiste commissioning engineer aan uw project. Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!