Trust me, I'm an Engineer!

Ontmoet Giovani Bolocan, een 26-jarige designer uit Roemenië. Giovani is bij TPS begonnen als paneelbouwer voor onze klant eReM in Zwijndrecht. Al snel werd duidelijk dat er een ijzersterke techneut in hem schuilde, met een honger naar meer.

Giovani stopte zijn ambitie voor engineering (ontwerpen van besturingskasten) tijdens zijn werk als paneelbouwer niet onder stoelen of banken. Hij droeg gedurende zijn werk als paneelbouwer een button op zijn TPS-overall met de tekst: “Trust me, I’m an Engineer!”. Dit is bij eReM niet onopgemerkt gebleven met als uiteindelijk gevolg: een kans zich te bewijzen als Designer Elektrotechniek. Hij greep deze kans natuurlijk met beiden handen aan en al na een paar dagen bleek dat hij goed mee kon en snel leerde. Zijn praktijkervaring als paneelbouwer hielp hem uiteraard goed bij het tekenwerk. Momenteel voert Giovani as-built tekenwerk uit in E-plan voor verschillende projecten en binnenkort gaat hij zijn kennis uitbreiden op een vervolgcursus E-Plan. Op het moment dat de werkplaats het druk heeft stapt hij na een dagje ontwerpen ook nog even de werkplaats binnen om daar te ondersteunen in de overuren.

Naast dat Giovani zijn ambitie heeft weten te verwezenlijken, en zijn carrière in een stroomversnelling terecht is gekomen, is ook zijn werkgever zeer tevreden over hem en de verschillende werkzaamheden die hij verricht.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging als Engineer? Of bent u wellicht op zoek naar een sterke Designer? Neem contact met ons op en dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen