Onderhoudsmonteur productielijnen Vomar

Over Vomar Voordeelmarkt 

Vomar is een succesvolle supermarktorganisatie met 95 filialen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. In 1968 startte de familie Zwanenburg met de eerste kruidenierswinkel in IJmuiden. Inmiddels hebben ze ruim 10.000 medewerkers, verdeeld over meerdere winkels, een Servicecentrum, een Distributiecentrum en eigen Productiebedrijven (Centrale Warme Bakkerij, Centrale Slagerij en Worstmakerij, en Visboer). Wekelijks ontvangen ze ruim 1.300.000 klanten in hun winkels. Volgens onderzoeksbureau Nielsen zijn ze voor het zesde jaar op rij zelfs autonoom de snelst groeiende supermarktorganisatie van Nederland en daar zijn ze uiteraard heel trots op!

Vomar is dé kwaliteitsdiscounter van Nederland. Dat betekent dat ze elke dag de beste kwaliteit producten tegen de laagste prijs bieden. Door ketens (bakkerij en slagerij) in eigen beheer te houden, zijn er geen andere partijen die nog geld verdienen aan de tussenhandel. Hierdoor kunnen ze niet alleen een betere kwaliteit bieden, maar ook nog eens tegen zeer lage prijzen!

Vomar streeft ernaar voorop te lopen in duurzaamheid. Zo zijn ze een van de eersten die de plofkip uit de schappen haalde. Staan ze in de topdrie van supermarkten met de hoogste verkoop in biologische artikelen. Proberen ze zo veel mogelijk plasticverpakkingen terug te dringen. En voeren ze een lokaal inkoopbeleid.

Wat wij doen voor Vomar Voordeelmarkt

TPS heeft Vomar Voordeelmarkt geassisteerd bij de ondersteuning van de Technische Dienst van Vomar in Alkmaar. Hier waren de werkzaamheden van Felix het verhelpen van elektrotechnische en mechanische storingen, dan wel het plegen van onderhoud aan productielijnen. Deze productielijnen bevinden zich in de industriële bakkerij en -slagerij op het hoofdkantoor van Vomar Voordeelmarkt te Alkmaar. Hier was Felix verantwoordelijk voor het onderhoud en de continuïteit van het productiepark. Zijn taken waren hierbij het:

-Uitvoeren van inspecties en controles van het machinepark
-Verhelpen en voorkomen van storingen
-Uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden 
-Afstemmen van planning en prioriteiten met Productiemanager & Teamleiders
-Bijdragen aan verbeterings- of vernieuwingsacties om de dienstverlening en de positionering van het productiepark te optimaliseren.

Ook succesvol samenwerken met TPS? Ontdek hier wat wij voor u kunnen betekenen.


Wat kan een onderhoudsmonteur van TPS voor mij betekenen?

Klik hier voor meer informatie