Onze functies.

Wij leveren vakspecialisten

We inventariseren voor ieder project op maat naar wat voor een kandidaat u op zoek bent. Ter overname of op flexibele basis. Deskundig, betrouwbaar en passend bij uw team. Dat kunt u verwachten van een TPS'er. Onze kandidaten kunnen daarnaast rekenen op de ontzorging die ze verdienen zodat ze hun werk optimaal kunnen uitvoeren. En daar wordt u vervolgens weer blij van!

Elektromonteur

Om de elektrotechnische ontwikkelingen van de komende jaren te ondersteunen, zijn grote aantallen goed opgeleide elektromonteurs nodig. Deze benodigde capaciteit aan uitvoerend (elektro)technisch personeel is al lang niet meer in Nederland te vinden, en zeker niet voor een betaalbare prijs.

Meer weten over onze elektromonteurs

Paneelbouwer

Paneelbouwers zullen de komende jaren hard nodig zijn om de elektrotechnische vooruitgang te ondersteunen. Dit uitvoerend (elektro)technisch personeel voor panelenbouw is al lang niet meer in Nederland te vinden.

Meer weten over onze paneelbouwers

Onderhoudsmonteur

Om alle productiebedrijven in Nederland aan de gang te houden zijn grote aantallen goed opgeleide storingsmonteurs nodig. Zowel voor het verhelpen van storingen als het plegen van onderhoud.

Meer weten over onze onderhoudsmonteurs

Service mechanic

Grote diesel- en gasmotoren lijken een gepasseerd station. Toch rekent een groot deel van Nederland nog steeds op deze krachtpatsers. Vanwege de lange levensduur, en vele draaiuren van deze motoren, is tijdig en kwalitatief hoogstaand onderhoud van belang.

Meer weten over onze service mechanics

Vrachtwagenmonteur

Om alle bedrijfsauto’s in Nederland rijdende te houden, zijn grote aantallen goed opgeleide vrachtwagenmonteurs nodig. Zowel voor het oplossen van technische problemen als het uitvoeren van onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan bedrijfswagens.

Meer weten over onze vrachtwagenmonteurs

Automonteur

Om alle auto’s en vrachtwagens in Nederland rijdende te houden, zijn grote aantallen goed opgeleide automonteurs nodig. Zowel voor het oplossen van technische problemen als het uitvoeren van onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan wagens.

Meer weten over onze automonteurs

Timmerman

Timmermannen zijn hard nodig om het tekort aan woningen binnen de Nederlandse woningmarkt op te vangen. Dit uitvoerend bouwkundig personeel is lang niet meer zo eenvoudig te vinden op de arbeidsmarkt. 

Meer weten over onze timmermannen

Interieurbouwer

De vraag naar vakkundige interieurbouwers en meubelmakers in Nederland stijgt. Openbare gelegenheden zoals winkels, horeca en hotels zijn toe aan een opfrisbeurt.

Meer weten over onze interieurbouwers