Onze branches.

Een specialist voor iedere branche.

TPS levert internationaal technisch personeel in verschillende branches. Iedere branche kent zijn eigen procedures en standaarden. Hierdoor is het van belang dat technici op de hoogte zijn van deze sector afhankelijke aspecten om kwalitatief goed werk te leveren. 

Daarnaast ontzorgen wij onze opdrachtgevers volledig. Hierdoor kunnen zij op een zeer laagdrempelige manier gebruik maken van alle voordelen van tijdelijk buitenlands technisch personeel.

Industrie

De industrie is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie en tevens essentieel voor de mondiale ontwikkeling. Veel van de processen in deze branche zijn geautomatiseerd om te zorgen voor de hoogste efficiëntie. Om dit te kunnen waarborgen is het correct aanleggen, controleren en vervangen van E&I systemen van essentieel belang.

Meer over industrie

Maritiem & offshore

De connectie tussen de zee, scheepvaart en Nederland is er een die in de geschiedenisboeken terug te vinden is. Al eeuwenlang bouwen wij de beste werkschepen en jachten op onze scheepswerven. De manier waarop we dit doen is in de loop der jaren echter wel veranderd. Met de komst van elektriciteit zijn veel systemen binnen de scheepvaart geautomatiseerd, wat een compleet werkwijze qua bouw en onderhoud betekent. Om dit uit te voeren is gekwalificeerd elektrotechnisch personeel noodzakelijk.

Meer over maritiem & offshore

Infrastructuur

De infra-sector in niet eenvoudig in één vat te gieten. Van tunnelbouw tot energiestations, bruggen tot sluizen; het valt allemaal onder de branchecategorie infrastructuur. Bij TPS vindt u technisch personeel met kennis van alle soorten infrastructuur.

Meer over infrastructuur

Utiliteit

Op het gebied van nieuwbouw, afbouw, onderhoud of renovatie van (kantoor)panden, is het technische component niet alleen tijdens het ontwerpen van essentieel belang. In principe is het tijdens het gehele bouwproces belangrijk om een technisch specialist achter de hand te hebben. Nu komt en gaat deze vraag vaak tijdens de verschillende bouwfases, waardoor flexibel inzetbaar technisch personeel een handige uitkomst is.

Meer over utiliteit

Automotive

In een industrie die constant in beweging is en waar innovatie en vakmanschap hand in hand gaan, begrijpen wij hoe belangrijk het is om te kunnen rekenen op ervaren en betrouwbare automonteurs.

Meer over automotive