Technisch Detacheringsbureau

De technische arbeidsmarkt in Nederland wordt al decennia krapper. Klanten van TPS weten dat dit geen enkel probleem hoeft te zijn. Sterker nog; de flexibele danwel structurele inzet van onze internationale technici draagt juist bij aan een efficiënte en succesvolle bedrijfsvoering! 

Als technisch detacheringsbureau weten wij als geen ander snel de juiste man op de juiste plek te zetten. Wij ontzorgen u volledig, schakelen snel en selecteren de juiste match voor uw project.

Waarom kiezen voor TPS als technisch detacheringsbureau? 

Wij werken voor diverse branches aan verschillende typen projecten. Zo draaien we projecten van 1 man voor 1 week tot teams van 30 man inclusief voorman voor een jaar of langer. uiteraard kunnen we ook op maat kandidaten werven en selecteren ter structurele versterking van uw team. Of het dus om een groot of klein project gaat, lang of kort; als technisch detacheringsbureau levert TPS het personeel dat bij uw bedrijf past.

Zo gaan wij te werk:

 1. We starten met een complete inventarisatie bij een aanvraag naar technici. Indien gewenst plannen we een persoonlijk gesprek in om de samenwerking te bespreken.
 2. U ontvangt vervolgens een voorstel op maat met daarin de dienstverlening, tarieven en overige voorwaarden.
 3. Onze in-house recruitment afdeling selecteert de juiste match voor uw project. Vervolgens ontvangt u een aanbieding op maat inclusief up-to-date CV’s.
 4. Als we de juiste kandidaat hebben gevonden, regelen wij de operationele zaken zoals huisvesting, bedrijfswagen, gereedschap, kleding en PBM's. Indien nodig plannen we een VCA-examen voor de kandidaat in.
 5. Het project kan van start gaan. Wij zorgen voor de begeleiding en houden contact over de voortgang, evaluatie van de technici en planning.

Technisch personeel nodig?

Bent u op zoek naar technisch personeel? Als technisch uitzendbureau leveren wij personeel uit heel Europa met de juiste kwaliteiten en ervaring. Bij ons kunt u rekenen op:  

 • Kwalitatief technisch personeel met een goede beheersing van de Engelse taal;
 • Een uitgebreide screening van de kandidaten via video conference;
 • Een voorstel op maat inclusief up-to-date CV’s van onze elektrotechnici.


Wij voorzien al onze medewerkers van:

 • Goed verzorgde huisvesting en bedrijfswagens;
 • Een complete uitrusting met gereedschap en TPS werkkleding;
 • VCA-cursus en examen;
 • Hoogwerkerscertificaat;
 • NEN 3140 VOP/VP.
Technisch personeel nodig? Wij gaan graag voor u aan de slag!

Contact opnemen

Al meer dan 15 jaar is TPS een gevestigde naam in de technische detachering. We zijn gespecialiseerd in het van A tot Z uitzenden, detacheren en begeleiden van deskundig personeel op zowel Nederlandse als internationale projecten. Heeft u een project in de Industrie, Maritiem, Infra, Windenergie, Zonne-energie, Woningbouw of Utiliteit? Technisch Uitzendbureau TPS heeft de flexibele capaciteit! Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!