Bouwpersoneel

Op zoek naar bouwpersoneel? TPS levert!

Geschikt bouwpersoneel zoeken is een uitdagende klus. De bouw is de sector waar vraag naar personeel blijft of alsmaar groter wordt. De projecten zijn er, maar het vinden van de juiste mankracht ontbreekt. U wilt natuurlijk snel kunnen beschikken over personeel met specialistische kennis.

TPS ontzorgt u met de juiste vaklieden die de uitvoering van uw bouwprojecten kunnen oppakken. Daardoor hoeft er geen nee meer verkocht te worden aan de klant. Op het gebied van kennis en ervaring in de bouw biedt TPS als technisch uitzendbureau dé oplossing. Wij leveren professioneel bouwpersoneel die vakmanschap nastreven. Gekwalificeerd, technisch personeel op MTS-niveau die weten wat de klant van u verwacht!

Waar kunnen we mee helpen?

We leveren bouwpersoneel uit de nieuwe EU-landen, niet alleen voor projecten in Nederland maar ook in het buitenland. Met meer dan 10 jaar ervaring leveren we technisch bouwpersoneel voor zowel de woningbouwutiliteit als in de werkplaats. Wij leveren de volgende vaklieden:

Waarom bouwpersoneel van TPS?

TPS begrijpt dat u snel wilt kunnen beschikken over technisch bouwpersoneel. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn we snel en secuur in het regelen van het juiste personeel. Op basis van uw vraag koppelen we de technici met de juiste kennis en ervaring aan uw bouwproject. 

We leveren niet alleen specialisten maar ook complete teams met diverse expertises die flexibel inzetbaar zijn. De flexibiliteit en inzetbaarheid van onze technici kenmerkt zich door hun brede kennis en kunde.

TPS levert bouwpersoneel die in staat zijn om bouwkundige tekeningen te lezen en de werkzaamheden die daaruit voortvloeien op te pakken. Het continu omgaan met nieuwe klantspecifieke wensen zorgt ervoor dat onze vaklieden van alle markten thuis zijn. Vakbekwaam, representatief, communicatief sterk en nauwkeurig. Waarden die in al onze technici terugkomen!

Meer weten? Laat uw gegevens bij ons achter of neem geheel vrijblijvend zelf contact met ons op!