Paneelbouwers en Elektromonteurs bij Van Doren Engineers

Over 

Van Doren is een bedrijf dat productieprocessen en machines intelligenter maakt. Ze focussen zich vooral op elektrotechniek, productie-ICT en industriële automatisering. Van Doren biedt totaaloplossingen van engineering tot uitvoering. 

Wat wij doen voor

Vanaf 2017 werken wij al veel voor Van Doren. Onze paneelbouwers worden vaak ingezet in de werkplaats en ook leveren we elektromonteurs op projecten bij de klanten van Van Doren. Op alle vestigingen van Van Doren zijn onze technici aan het werk: Boekel, Breda en Beringe.

Paneelbouwer

Voor paneelbouw hebben onze mannen tientallen complexe besturingskasten en distributiepanelen voor verschillende klanten bekabeld en aangesloten conform technische tekening. Onder andere een groot project van een klant van Van Doren (Huisman) panelen volledig bedraad en aangesloten. Ook hebben ze de cold-wire tests van deze panelen gedaan. Onze paneelbouwer Piotr heeft zich bijvoorbeeld vooral bezig gehouden met het controleren van dit aansluitwerk.

Elektrotechnici in projectteams

Daarnaast hebben we met teams van elektriciens gewerkt op projecten op locatie bij de klanten van Van Doren. Onder andere bij Tanis Confectionary, SMST en Coca-Cola. Hier hebben onze technici alle voorkomende aanpassingen aan installaties gedaan. Zoals het plaatsen en monteren van kabelbanen, kabels vervangen en het aansluiten van machines aan productielijnen.

Ook een succesvolle samenwerking aangaan? Ontdek hier wat wij voor u kunnen betekenen.