Onderhoud aan vrachtwagens

Service Manager van Scania Benelux over Laszlo

‘’Laszlo is altijd stipt op tijd, werkt netjes en zorgvuldig, en behandelt zijn gereedschap met zorg

Referentie

Laszlo is vanaf augustus 2023 succesvol werkzaam als vrachtwagenmonteur via TPS bij Scania. De Service Manager van Scania geeft aan dat het werk van Laszlo begon met de simpelere onderhoudsbeurten in de werkplaats, maar hij heeft zich al snel bewezen als een betrouwbare monteur die ook complexere taken en reparaties aankan. Hij richt zich nu ook op het aanpassen van elektronica en uitlaten, met inbegrip van NOX-sensoren. Zijn goede beheersing van het Engels en zijn effectieve communicatie maken hem een waardevolle teamspeler. Laszlo is altijd stipt op tijd, werkt netjes en zorgvuldig, en behandelt zijn gereedschap met zorg.

Na een strenge selectie door TPS, werd Laszlo zorgvuldig begeleid binnen Scania om ervoor te zorgen dat hij goed in het team zou passen. Dit is belangrijk omdat een goede samenwerking cruciaal is in de werkplaats. Naast Laszlo's technische ervaring en achtergrond, was Scania onder de indruk van zijn rustige en betrouwbare persoonlijkheid tijdens het video-interview. Deze eigenschappen, samen met zijn soepele integratie in het team, hebben bijgedragen aan zijn succesvolle inzet.

Laszlo zal de komende tijd onder begeleiding van een ervaren hoofdmonteur meer leren over het opsporen van storingen, wat een belangrijke stap zal zijn voor zijn professionele ontwikkeling.


Wat kan een Vrachtwagenmonteur van TPS voor mij betekenen?

Klik hier voor meer informatie

Wat wij doen voor Scania

Onze rol is om Scania te ondersteunen in hun zoektocht naar gekwalificeerde vrachtwagenmonteurs voor de lange termijn. Eind 2022 zijn er afspraken gemaakt tussen TPS en Scania om het personeelstekort aan te pakken. Scania had moeite om geschikte kandidaten te vinden op meer dan 80 openstaande vacatures verspreid over meer dan 34 werkplaatsen in Nederland. Sinds begin 2023 hebben we verschillende marketingcampagnes gelanceerd om monteurs te werven die specifiek passen bij Scania's behoeften. Deze inspanningen hebben al geleid tot vele succesvolle plaatsingen bij verschillende vestigingen. 

Vrachtwagenmonteur gezocht?

Neem contact met ons op!

Over Scania

Scania is een wereldwijde speler op het gebied van transportoplossingen, met een focus op trucks en bussen voor zwaar transport. Met meer dan 54.000 medewerkers in ongeveer 100 landen, werken Scania en zijn partners aan de overgang naar duurzaam transport. Ze streven naar een transportecosysteem dat gunstig is voor bedrijven, de samenleving en het milieu, wat bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

info@tps-levert.nl