Onderhoud aan lasermachines

Referentie - Epilog Laser

Richard van Densen geeft aan dat de onderhoudsmonteur van TPS een slimme techneut is die de werkzaamheden snel heeft opgepakt. Hij heeft binnen een korte periode zijn weg gevonden binnen Epilog Laser en is van toegevoegde waarde voor onze service afdeling!

Dienstverlening TPS voor Epilog Laser

Sinds september 2022 assisteren wij Epilog Laser met de inzet van een vakbekwame onderhoudsmonteur die werkzaam is op diverse klantlocaties in zowel Nederland als België. Hier verzorgt hij onderhoud aan allerlei typen lasermachines. Het vervangen van diverse componenten, het uitlijnen van lasers en het uitvoeren van krachtmetingen van lasers komen hierbij aan bod. Naast het uitvoeren van dit onderhoud zijn het zelfstandig opzoeken van storingen en het vervolgens vervangen van onderdelen ook taken die onze storingsmonteur naar wens uitvoert.

Kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Over Epilog Laser

Epilog Laser is in 1988 in het leven geroepen om CO2-lasertechnologie naar commerciële fabrikanten en ondernemers te brengen. Na meer dan 30 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van de beste lasermachines zijn deze apparaten nu overal te vinden, van kleine werkplaatsen tot industriële productiefaciliteiten.

Op zoek naar een onderhoudsmonteur die een toegevoegde waarde is voor uw organisatie? Ontdek hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Bekijk hier onze dienstverlening

Willem de Jong

Manager Sales & Marketing