Modulair bouwen met THEBOXSYSTEM

Over THEBOXSYSTEM

THEBOXSYSTEM is een 100% Nederlands product. Ze ontwikkelen en produceren deze manier van modulair en circulair huisvesten volledig in eigen huis. Met ruim 35 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van industriële projecten is de hoogste kwaliteit de norm binnen het familiebedrijf.

THEBOXSYSTEM is een samenstelling van BOXEN die mensen, goederen en/of arbeid kunnen huisvesten. BOXEN zijn gemakkelijk en snel aan elkaar te koppelen. Voldoet de gekozen opstelling niet meer aan de gebruikerswensen, dan kan THEBOXSYSTEM gemakkelijk en snel omgevormd, uitgebreid of verplaatst worden.

Aan de basis van de huisvesting staat THE BOX. De BASISBOX bestaat uit een metalen frame, betonnen vloer en een dak. De BASISBOX wordt volledig aangekleed met panelen voor wanden, deuren, ramen, techniek voor electra, ventilatie, verwarming, koeling en de meest innovatieve ontwikkelingen op het gebied van wonen. THE BOX levert een volwaardige woning die, naast duurzaam en innovatief, ook nog eens snel te leveren is.

THEBOXSYSTEM

Wat wij doen voor THEBOXSYSTEM

TPS heeft middels het leveren van een vakbekwame Timmerman bijgedragen aan modulaire bouwprojecten van THEBOXSYSTEM. Andrei heeft het afgelopen jaar namelijk zijn bijdrage geleverd aan de de bouw van diverse mantelzorgwoningen voor klanten van THEBOXSYSTEM. Deze werkzaamheden heeft hij uitgevoerd in de ruime werkplaats te Made. Zijn taken gedurende de bouw waren met name het plaatsen van wanden, vloeren, plafonds, kozijnen, keukenonderdelen en overige timmerwerkzaamheden aan constructies. Naast het werken met hout is hij ook aan de slag gegaan met o.a. cementplaten, trespa en stalenconstructies. 

Wij zijn trots dat we namens TPS hebben kunnen bijdragen aan de oplevering van dit mooie product, hiervoor willen we THEBOXSYSTEM bedanken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen!

Ook succesvol samenwerken met TPS? Ontdek hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat kan een Timmerman van TPS voor mij betekenen?

Klik hier voor meer informatie