Industrieel project bij Ravebo

Claudia Henzel van Ravebo:

“Het werk is nog nooit zo netjes afgeleverd.”

Wat wij doen voor

We hebben Ravebo geassisteerd bij het bekabelen en aansluiten van 3 gaswassers. Deze zijn op het dak van een nieuwbouwfabriek in Cuijk geplaatst. Hier liepen vier elektromonteurs van TPS voor een aantal weken. Overige werkzaamheden die zij hebben uitgevoerd: een stuk kabelbaan geplaatst, kabels getrokken en voorzien van tie-rips en het aansluitwerk van onder andere motoren en 3 grote besturingskasten.

Referentie

De elektromonteurs van TPS waren snel inzetbaar en productief. Ze waren zeer secuur in zowel het leggen als het aansluiten van de bekabeling. De samenwerking met onze voorman verliep daarnaast ook goed. Het was duidelijk dat deze heren over veel kennis en ervaring beschikken. 

Over

Ravebo Brielle streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit. Het bedrijf is gespecialiseerd in zowel de levering als het onderhoud en de kalibratie van technisch hoogwaardige instrumenten. Met meer dan 35 jaar ervaring hebben zij de juiste kennis in huis om technische bedrijfsprocessen (of delen hiervan) te optimaliseren.

Kunt u de expertise van onze elektriciens ook gebruiken of wilt u meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op! Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Stuur ons een e-mail!

Stuur ons een e-mail!

info@tps-levert.nl