Timmermannen bij The Streetfood Club

Over House Restyle & The Streetfood Club 

House Restyle is een bedrijf dat zich richt op het onderhoud en de renovatie van horeca gelegenheden. Ze hebben recentelijk bijgedragen aan de verbouwing van Het Grand Theater naar de nieuwe foodhall "The Streetfood Club" in Breda. The Streetfood Club is een unieke locatie met een mix van luxe en straatstijl, bekend om zijn uitgesproken interieur, heerlijke cocktails en streetfood bites uit verschillende werelddelen. Het is een "happy place" voor eten en drinken overdag en een hiphop lounge 's avonds. House Restyle heeft bijgedragen aan de realisatie van deze unieke ervaring. 

Wat wij doen voor House Restyle

Als uitzendbureau TPS hebben wij House Restyle geassisteerd bij de bouw van The Streetfood Club, een nieuwe foodhall in Breda gelegen in het oude Grand Theatre. Sinds 2021 leveren wij volwaardige Timmermannen die betrokken zijn geweest bij de diverse (timmer)werkzaamheden tijdens de bouw van dit unieke project. House Restyle heeft ervoor gezorgd dat de oude kenmerken en karakteristieken van dit monumentale pand behouden zijn gebleven terwijl het ook een moderne en hippe horecabestemming geworden is. 

Onze timmermannen hebben hun bijdrage geleverd aan de sloopwerkzaamheden, het zetten van wanden, trappen, kozijnen, deuren en staalconstructies. Verder hebben zij assistentie verleend bij het storten van betonnen dekvloeren in verschillende delen van het gebouw en bij de plaatsing van een stalen podium op het oorspronkelijke theaterpodium in de grote zaal. Daarnaast hebben onze timmermannen ook de interieurbouw van de Streetfood Club verzorgd. Zo hebben ze timmerwerk verricht aan tafels, bars, en meubels en deze vervolgens geïnstalleerd. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en willen House Restyle bedanken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen.

Prijs

De jury van het onafhankelijke horecaplatform Entree was erg onder de indruk van dit restaurant. Het was een geweldige prestatie voor The Streetfood Club uit Breda om te winnen in de categorie 'Best New Restaurant & Bar 150+ guests'. De inspanningen van het team van The Streetfood Club zijn beloond met een erkenning als één van de beste nieuwe restaurants in de branche!

Ook succesvol samenwerken met TPS? Ontdek hier wat wij voor u kunnen betekenen.


Wat kan een timmerman van TPS voor mij betekenen?

Klik hier voor meer informatie