Stukadoor gezocht?

Het gebrek aan vakbekwaam bouwkundig personeel is nog steeds merkbaar binnen de Nederlandse Woningbouw en Utiliteit. Vakmanschap op het gebied van stucwerk en andere afbouwwerkzaamheden blijft schaars. Stukadoor gezocht? TPS staat u als uitzendbureau bij met technici die hun vak verstaan! Zelfstandige stukadoors met het juiste verantwoordelijkheidsgevoel die uw projecten met beide handen aanpakken. Dat is waar we voor staan!

Wat kan een Stukadoor van TPS?

TPS levert al meer dan 10 jaar ervaren technisch personeel uit de nieuwe EU-landen voor projecten in Nederland en in het buitenland. Afbouw in zowel de Woningbouw als de Utiliteitssector is voor onze stukadoors bekend terrein. De stukadoors van TPS zijn gespecialiseerd in onder andere:

  • Het plaatsen van benodigde steigers;  
  • Voorbereiden en schoonmaken van het oppervlak en waar nodig verwijderen van bijvoorbeeld behang;
  • Het secuur afplakken en voorstrijken van het oppervlak;
  • Aanmaken en vervolgens aanbrengen van pleister, mortel of specie op muren, wanden, gevels en plafonds;
  • Uitvlakken en egaliseren van pleister, mortel of specie;
  • Controle op afwerking en vlakheid en corrigeren indien noodzakelijk;
  • Het netjes achterlaten van de werkplek.
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op!

Of het nu gaat om het zelfstandig stucen van de gevel van een woning of het in teamverband stucen van alle wanden in een kantoorpand; TPS levert vakbekwame stukadoors voor ieder project. De stukadoors van TPS werken al jaren op meerdere (inter)nationale projecten. Hierdoor kunnen ze zich makkelijk aanpassen aan nieuwe klanten, nieuwe werkzaamheden en nieuwe projectlocaties. Het continu omgaan met nieuwe klantspecifieke wensen, zorgt ervoor dat onze stukadoors van alle markten thuis zijn. Vakbekwaam, representatief, communicatief sterk en nauwkeurig. Waarden die in al onze technici terugkomen!

Stukadoor inhuren voor uw project? Neem contact met ons op!

Stukadoor inhuren voor uw project? Neem contact met ons op!

info@tps-levert.nl

Flexibele inzetbaarheid

Stukadoor gezocht voor uw project? De stukadoors van TPS zijn inzetbaar in de verschillende bouwstadia. Of het nu gaat om stucwerk binnen de nieuwbouw of het uitvoeren van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Door de brede kennis en kunde van onze stukadoors zijn ze vaardig in alle disciplines van het stukadoorsvak. Zowel het repeterend uitvoeren van specifieke taken als het volledig stucen van diverse ruimten. Van kleine tot omvangrijke (stukadoors)projecten. Snel, strak en secuur stucwerk, dat is ons gezamenlijk doel!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U kunt een Stukadoor inhuren voor 1 week, maar ook volledige teams inclusief voorman voor een paar maanden of langer behoord tot de mogelijkheden. Ook zijn onze technici inzetbaar voor de lange termijn (ter overname).

Wij inventariseren uw uitdaging graag in een persoonlijk gesprek. Laat uw gegevens bij ons achter of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!