IJzerwerker

Gecertificeerde Lassers via TPS

Zoekt u een ijzerwerker voor de scheepsbouw-, offshore of industriële sector? Via TPS vindt u gecertificeerde ijzerwerkers en lassers met een ruime ervaring in deze sectoren. Mede door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om de juiste medewerker te koppelen aan uw project. Naast de juiste kennis wordt ons personeel ook gescreend op hun niveau Engels in zowel woord als geschrift.

Werkzaamheden:

Een ijzerwerker is u graag van dienst als het om het betere laswerk gaat. Zo kunt u een professional inzetten voor onder andere:

  • Monteren van kabelbanen;
  • Op maat maken van kabelbanen;
  • Aanbrengen van kabelbanen op andere kabeldraagconstructies middels laswerk of met bouten en moeren;
  • Maken van frames voor schakelborden en -kasten.

Het aanbieden van ijzerwerkers en lassers is niet in onze core business, maar is wel vaak de basis van ons elektrotechnisch werk. Heeft u bijvoorbeeld een klus waarbij zowel de kabelbanen gemaakt en gemonteerd moeten worden als het uitvoeren van werkzaamheden als kabeltrekken en het aansluitwerk? Dan zoeken wij graag de kandidaat die over alle benodigde skills beschikt.

Waarom heeft u een ijzerwerker nodig?

Het is van groot belang dat kabels in maritieme, offshore of industriële omgevingen stevig, veilig en overzichtelijk worden bevestigd. Hier zijn goede vakmensen voor nodig. Deze ijzerwerken worden aan de hand van de technische tekeningen gemaakt en geplaatst. Vervolgens kan de elektromonteur aan de slag met het plaatsen en aansluiten van de bedrading.

Ik wil Waldemar of een andere ijzerwerker van TPS op mijn project!

Ik wil Waldemar of een andere ijzerwerker van TPS op mijn project!

info@tps-levert.nl

Ervaringen van klanten

TPS heeft bij diverse projecten gecertificeerde lassers geleverd, vaak in combinatie met ander deskundig technisch personeel. Dit hebben wij onder andere voor CCB (Combinatie Croon Bakker) met grote tevredenheid gerealiseerd. Dankzij de goede samenwerking tussen de klant, medewerkers en professionals zijn verschillende werkzaamheden succesvol uitgevoerd, met een verlenging van het contract als gevolg. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U kunt een ijzerwerker inhuren voor zowel korte als lange projecten. Daarnaast behoort het inhuren van een compleet technisch team ook tot de opties. Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren we graag uw wensen om zodoende een passend aanbod te doen. Laat uw gegevens bij ons achter of neem geheel vrijblijvend zelf contact met ons op!