Elektricien

Elektromonteur gezocht – waarom zoekt u een elektricien?

Elektriciteit – al lang niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenleving. Daarnaast wint deze krachtbron de komende jaren alleen nog maar meer aan terrein wanneer we kijken naar de verduurzaming van energie, vergaande industriële automatisering en hybride of volledig elektrisch rijden. Om de elektrotechnische vooruitgang de komende jaren te ondersteunen zijn er grote aantallen goed opgeleide elektriciens nodig. Deze benodigde capaciteit aan uitvoerend (elektro)technisch personeel is al lang niet meer in Nederland te vinden, en zeker niet voor een betaalbare prijs.

TPS heeft inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring met het inzetten van technisch personeel uit de nieuwe EU-landen op projecten in Nederland en internationaal. Inmiddels zijn we een specialist in elektrotechnisch aansluitwerk op projecten zoals; nieuwbouwschepen op bijna alle werven in Nederland, modificaties en onderhoud in de Food, Pharma, en (Petro)chemie, de volledige bekabeling en het aansluitwerk in gebouwen en infra technische projecten zoals verdeelstations, luchthavens, bruggen, tunnels en sluizen. Of het nou gaat om een aanpassing van een elektrische installatie of om een grote nieuwbouw klus; TPS levert vakvolwassen elektriciens bij u op ieder project.

Elektricien inhuren – wat kan een elektromonteur voor u betekenen?

Een elektromonteur van TPS kan worden ingezet op alle kabeltrekwerkzaamheden en elektrisch aansluitwerk. Onze elektriciens werken namelijk al jaren internationaal op projecten en hebben een berg aan ervaring opgedaan waardoor ze zich makkelijk aanpassen aan nieuwe klanten, nieuwe werkzaamheden en nieuwe projectlocaties. Hun goede beheersing van de Engelse taal (ook vaktechnisch) maakt dit alleen maar makkelijker. Al onze mannen zijn in staat om elektrotechnische tekeningen te lezen, te interpreteren en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast zien we dat de vakgerichte opleidingen voor elektrotechnisch personeel in Oost-Europese landen nog lijken op wat we in Nederland ‘De oude MTS’ noemen. 

De flexibiliteit en inzetbaarheid van onze elektromonteurs kenmerkt zich door hun brede kennis en kunde. Zij blinken daarin met name uit in het elektrisch aansluitwerk van complexe installaties. De volgende taken zijn een vanzelfsprekendheid voor een elektromonteur bij TPS:

  • Kabelbanen plaatsen en monteren;
  • Kabeltrekken en nauwkeurig tie-wrappen van de kabels;
  • Kabels voorbereiden, strippen en indien nodig kabelschoenen plaatsen;
  • Het aansluiten van dunne kabels en dikke kabels conform technische tekening;
  • Het volledig bedraden en aansluiten van distributiepanelen en besturingskasten inclusief volledige paneelbouw;
  • Het (cold-wire) testen van aansluitwerk en meggeren.

Elektricien nodig – in welke sectoren werkt een bedradingsmonteur van TPS?

TPS werkt internationaal op elektrotechnische projecten in de sectoren IndustrieMaritiemInfra en Utiliteit. Of het nou gaat om het aansluitwerk van een nieuwbouw schip op één van de scheepswerven in Nederland door een scheepselektricien of de elektrotechnische modificatie van een productielijn, onze uitzendkrachten zijn in alle sectoren inzetbaar. Het ene project is natuurlijk het andere niet, dus screenen we een elektromonteur uitgebreid op deskundigheid en werkgebieden. Op deze manier willen we zo goed mogelijk aansluiten bij de activiteiten binnen die specifieke sector.

Hoe ervaren klanten ons elektrotechnisch personeel?

Het aanbod van goed gekwalificeerd elektrotechnisch personeel is schaars. Ieder jaar wordt het in Nederland moeilijker om de groeiende workload te bemannen met de juiste elektrotechnische specialisten. Ook in het buitenland is de spoeling dun en moet de werving en selectie van uitzendkrachten nauwkeurig worden verzorgd, zelfs als we in de hoogste versnelling opereren. TPS kent dit als geen ander en weet op ieder project de juiste man op de juiste plek te krijgen. Om deze reden hebben wij veelal langdurige samenwerkingen met onze klanten. 

Klanten zoals MSA ServiceOrga B.v. & Van Doren zien dat hun projecten met de hoogste nauwkeurigheid succesvol worden afgerond. De uitzendkrachten worden snel geleverd zodra er een klus wordt bevestigd. Soms kunnen we al een team leveren binnen 48 uur. Al ons personeel is bereid en zelfs gewend om overuren te maken. Ze werken namelijk in het buitenland om geld te verdienen. Hoe hoog de druk dus ook is op een project, de technici van TPS (zoals Alexandru) zijn beschikbaar. 

Tot slot is de kwaliteit van hun elektrotechnisch werk van het grootste belang. Het resultaat bepaald namelijk of ze ook weer worden gevraagd voor toekomstige projecten. Waar mogelijk plaatsen we dezelfde E&I monteur terug bij onze klant.

Leo van Hofwegen van Orga over de samenwerking

"De mannen die hier hebben gewerkt zijn enthousiaste elektriciens en leveren goed werk."

Wat kunnen wij voor u betekenen?

TPS levert 1 elektromonteur voor 1 week tot volledige teams inclusief voorman voor een jaar of langer. Ook zijn onze technici inzetbaar op continu structureel werk.

Wanneer U een project heeft, of voor een langere periode flexibel personeel nodig heeft, inventariseren wij graag uw uitdaging in een persoonlijk gesprek. Laat uw gegevens bij ons achter of neem geheel vrijblijvend zelf contact met ons op!

Elektricien nodig op uw project? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Elektricien nodig op uw project? Neem vrijblijvend contact met ons op!

info@tps-levert.nl