Waarom wij in elk project het verschil maken

Onze klanten vragen ons om capaciteit. Maar ze komen bij ons terug om onze kwaliteit. Daar zijn we ons maar al te zeer van bewust. Maar wat is dat nou precies, kwaliteit? En hoe lukt het steeds maar weer om die kwaliteit te leveren? Nou, vrij simpel eigenlijk: door achter de schermen veel aandacht te besteden aan onze mensen. Want onze kwaliteit, dat zijn zij!

We zijn er trots op dat onze mensen zich graag inzetten om nieuwe collega’s te werven. Benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Ontdek via verschillende testimonials wie de helden achter TPS zijn en je begrijpt ook direct waarom ze waarde toevoegen voor jouw bedrijf!

Alleen het beste vinden ze goed genoeg

De mogelijkheid om te ontwikkelen is misschien wel de belangrijkste drijfveer van onze werknemers. Zo gaat onze Roemeense professional Rasvan Corsei geen uitdaging uit de weg en motiveert hij zichzelf continu om voor beter resultaat te gaan. Deze drive en de wil om te groeien kenmerkt onze mensen. En dat laten de vakmannen ook terugzien in het werk dat ze leveren!

Interactie met collega’s en een fijne werkomgeving

Samen lachen is de basis van een sterkte (zakelijke) relatie. Tevens maakt dit alle andere communicatie makkelijker. En dat maakt weer dat onze mensen met meer plezier naar hun werk gaan. De mix van culturen zorgt ervoor dat onze mensen leuke en verrassende gesprekken hebben over allerlei zaken die hen bezighouden. Dat iedereen bij TPS de Engelse taal uitstekend beheerst, maakt het contact met elkaar, maar ook met u, natuurlijk veel gemakkelijker. 

Rasvan Corsei:

Ik spreek met veel mensen over hun cultuur en over wat ze doen, en we wisselen veel meningen uit.

Hoe zorgt TPS voor kwaliteitsborging bij de selectie?

Wij merken dat het eerste contact met TPS vaak ontstaat via vrienden en kennissen. Zij zijn immers de meest betrouwbare bron van informatie. Na een aanvraag via het contactformulier van de website of een belletje houden we een eerste screening. Vervolgens selecteren we de beste kandidaten. Bij deze selectie zijn veel criteria belangrijk, maar de belangrijkste is kennis en ervaring. Ben je benieuwd naar het uitgebreide selectieproces? Klik dan hier.

Minder stress door ontzorgen

Een vertrouwensband is enorm belangrijk voor onze professionals, maar ook voor onszelf. De complete ontzorging van randzaken ontneemt stress en zorgt ervoor dat werkvreugde toeneemt. Tevreden werknemers zijn meer betrokken en hebben een hogere productiviteit. En het ziekteverzuim neemt daardoor ook af, omdat stress leidt tot emotionele en lichamelijke problemen. De focus van de professionals ligt op hun werk. Daar zijn ze goed in. Alle randzaken organiseren wij voor hen vanuit het kantoor van TPS. Want daar zijn wij dan weer goed in ;-). 

Benieuwd welke professional de perfecte match is bij jouw project? Neem dan snel contact op!