Maak kennis met onze nieuwe business developer: Bob

Een stukje over mezelf..

Een aantal collega’s heb ik al ontmoet, maar veel van hen nog niet. Daarom werd mij gevraagd om een klein stukje over mezelf te schrijven en om mezelf voor te stellen aan iedereen die bij TPS werkt, dus daar gaan we..

Begin oktober ben ik begonnen bij TPS en tot nu toe met erg veel plezier. Ik ben aangenomen om Willem en Coen te assisteren aan de saleszijde van TPS en om het bedrijf verder te laten groeien. Begin dit jaar ben ik afgestudeerd en helaas kon ik niet meteen een baan vinden door iets waar iedereen dit jaar mee te maken had: het Corona virus.

Gelukkig voor mij kwam ik TPS tegen. Alle vinkjes die ik wenste in een startersfunctie werden direct aangevinkt bij TPS. Ik heb een mooi, gepassioneerd en hardwerkend team ontmoet dat ambitieus is en een duidelijke visie heeft. Tegelijkertijd staat plezier ook voorop en dat is erg belangrijk. Ik hoop mijn sales- en accountmanagementvaardigheden verder te ontwikkelen bij TPS en samen te groeien. Ik hoop eraan bij te dragen om van 2021 een mooi jaar te maken waarin we de juiste projecten voor de juiste mensen kunnen vinden en onze klanten beter kunnen maken. Een jaar waarin we hopelijk 2020 snel kunnen vergeten en ons kunnen richten op de toekomst. Laten we samen groeien!