Meet Jim: Recruitment Agent bij TPS

Hi, mijn naam is Jim Touw en ik ben sinds Juli 2018 actief als International Recruitment Agent bij TPS. Binnen TPS ligt mijn focus op de directe werving & selectie van het technisch personeel uit de nieuwe EU-landen en dat van de TPS partners uit Polen & Tsjechië.

TPS groeit!

Het afgelopen jaar heb ik deze organisatie zien groeien. Zo waren er bij mijn start 4 mensen werkzaam op kantoor en zijn dit er inmiddels 7 met nu dus de achtste in aantocht. TPS is actief met de directe werving & selectie van uitvoerend technisch personeel in de nieuwe EU-landen om het gebrek aan vakkrachten in de elektrotechniek & mechanische motorentechniek op te vangen voor haar klanten in binnen- en buitenland.

Dankzij de groei die TPS meemaakt hebben we sinds september dit jaar onze tweede business development manager mogen verwelkomen, en met succes! Deze groei gaat mijn recruitmentpetje te boven. Dankzij onze groeispurt komt er een nieuwe vacature vrij: we zijn namelijk op zoek naar een extra internationale recruiter die TPS komt versterken en samen met mij een recruitmentteam wil vormen.

Wat ik van mijn functie vind

Bij TPS werd direct alles voor me geregeld. Denk aan een inwerktraject op maat, laptop, telefoon en de nodige vlieguren op het gebied van recruitment. Ik beleef veel plezier binnen de werving en selectie en vind het leuk om de technici tevreden te houden door ze te ondersteunen binnen de uitdagingen die ze tegenkomen.

Ik zou iedereen die enthousiast wordt van internationale personeelsbemiddeling deze baan aanraden. Ja zal binnen een groeiende organisatie bezig zijn met het opbouwen van je eigen 'pool', de belangen van jouw werkzoekende technici behartigen en deze ook aan jou en je organisatie binden en boeien. Je werkt dus echt met mensen en hebt dag in dag uit te maken met human-to-human business. Daarnaast is er een hecht team op kantoor aanwezig dat voor elkaar door het vuur gaat waardoor alle kwaliteiten volledig kunnen worden benut. Eigenlijk is er geen enkele uitdaging die ons te machtig is en staan we samen heel sterk.

Enthousiast geworden? Bekijk dan onze openstaande vacature als junior International Recruitment Agent!