4 redenen om voor een technisch uitzendbureau te kiezen

Een technisch uitzendbureau zoals TPS is voor veel bedrijven het ideale antwoord op hun personeelsvraag. Zeker door de slinkende arbeidsmarkt is het aanhaken van een technisch detacheringsbureau een slimme en tijdbesparende keuze. Maar dat is uiteraard niet het enige voordeel. Wij hebben de 4 meest voorkomende redenen voor je op een rij gezet.

1. Eenvoudig op- en afschalen

Door personeel via een technisch uitzendbureau in te huren, zit je niet vast aan lange contracten. Hierdoor kan er heel eenvoudig op projectbasis gewerkt worden. Heb je bijvoorbeeld de expertise van een electrical engineer nodig aan het begin van een project, of van een commissioning engineer aan het eind? Dat kan! Voordeel hiervan is dat je enkel voor de momenten betaald als je de dienst ook daadwerkelijk nodig hebt. Ook een week opzegtermijn draagt bij aan de flexibiliteit.

Voordeel bij TPS

Bevalt de medewerker? Dan zullen wij altijd proberen om dezelfde expert bij jouw project terug te plaatsen. Dat scheelt een hoop inwerktijd!

2. Geen lange sollicitatieprocedures

In een krappe arbeidsmarkt kan het soms maanden duren voordat je de juiste kandidaat hebt gevonden. Aangezien je deze persoon ook een contract wil aanbieden, is het heel belangrijk dat de technicus aan al je eisen voldoet. Vaak krijg je dan mondjesmaat sollicitaties binnen die je vervolgens ook nog grondig wil screenen in eén (of meerdere) sollicitatiegesprek(ken). Een technisch uitzendbureau neemt dit volledige proces uit handen en stelt alleen kandidaten voor die aan het profiel voldoen. Dat scheelt dus een hoop tijd (en geld)!

3. Verzekerd van goede kwaliteit

De expertise van een technisch uitzendbureau is het werven, selecteren en secuur matchen van deskundig technisch personeel. Bij TPS hebben we al meer dan 12,5 jaar ervaring, waardoor wij precies weten wat we aan een kandidaat moeten vragen om zijn kennis en ervaring te toetsen en bij welke bedrijven hij het beste aansluit. Hierdoor ben jij als opdrachtgever altijd verzekerd van personeel van de beste kwaliteit. Mocht een kandidaat onverhoopt het project vroegtijdig verlaten, dan zoekt een technisch uitzendbureau direct naar een andere kandidaat.

Nu al overtuigd? Neem contact met ons op!

4. Geen administratieve en facilitaire rompslomp

Doordat ingeleend personeel in dienst is van het technisch uitzendbureau, heb je zelf weinig tot geen administratieve rompslomp. Wij regelen onder andere de contractering, salarisverwerking en pensioenen. Daarnaast zorgen we ervoor dat de technici de juiste papieren en up-to-date certificaten hebben.

Naast de administratieve zijde zorgen wij er ook voor dat alles op facilitair gebied goed geregeld is. Onze technici komen uit de nieuwe EU-landen, waardoor zij geen eigen verblijfplaats in Nederland hebben. Wij zorgen ervoor dat de technici een fijne woning met voldoende privacy toegewezen krijgen. Daarnaast faciliteren wij vervoer, werkkleding en gereedschap zodat de technici volledig uitgerust op jouw project verschijnen.

Twijfel je na het lezen van bovenstaande redenen nog steeds over het aannemen van personeel via een technisch uitzendbureau? Neem dan zeker contact met ons op! Tijdens een geheel vrijblijvend adviesgesprek lichten wij graag de vele voordelen toe.