Onze beschikbare Onderhoudsmonteurs

Bent u benieuwd naar de profielen van het personeel dat wij beschikbaar hebben? Bekijk dan hieronder de beschrijving van onze professionals! Bij interesse kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Sinisa 

 • Leeftijd: 35
 • Sectoren: Food/Chemie/Industrie
 • Engels: Zeer goed 
 • Omschrijving:

Ontmoet Sinisa: Uw toegewijde professional met uitgebreide expertise in de Nederlandse industrie! Met zijn 35 jaar is Sinisa een ervaren en gedreven vakman. 

Sinisa heeft een specifieke voorkeur voor industriële onderhouds- en productielijnen en heeft een ruime ervaring in zowel elektrotechniek als mechanisch onderhoud. Hij brengt een schat aan kennis en vaardigheden met zich mee op deze gebieden.

De afgelopen 5 jaar heeft Sinisa zijn expertise als industriële onderhoudstechnicus ingezet bij gerenommeerde bedrijven in Nederland, zoals BHS Corrugated B.V., Oatly Netherlands B.V., Calcit Zeeland B.V., Siemens, Istimewa elektro, Royal BAM Group en Croonwolter & Dros. In deze functies was hij verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, variërend van elektrisch en mechanisch onderhoud tot preventief onderhoud, kabelaansluitingen, installaties en automatiseringsprocessen. Hij heeft waardevolle ervaring opgedaan in projecten zoals het onderhoud van papierproductiemachines, materiaalverwerkingssystemen, opslagsilo's en chemische dispergeersystemen. Bovendien heeft hij ook een bijdrage geleverd aan de productie van offshore-substations en afvalverwerkingsmachines. 

Dankzij zijn uitstekende probleemoplossende vaardigheden en sterke communicatieve capaciteiten, kan Sinisa de gestelde doelen van opdrachten tijdig bereiken. Hij waardeert teamwork en kan zijn ervaring, vaardigheden en creativiteit inzetten om een positieve bijdrage te leveren aan uw team. 

Schakel Sinisa nu in!


Felix 

 • Leeftijd: 30
 • Sectoren: Food/Pharma/Industrie
 • Engels: Zeer goed 
 • Omschrijving:

Felix is een gemotiveerde Storingsmonteur met meer dan 1,5 jaar ervaring in diverse rollen bij TPS. Hij is communicatief sterk en beheerst de Engelse taal uitstekend. 

In de afgelopen 1,5 jaar heeft Felix via TPS gewerkt bij Vomar als onderhoudsmonteur. Hierbij heeft hij naast het opzoeken en verhelpen van storingen zich tevens beziggehouden met het uitvoeren van mechanische onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan voedingsmiddelen machines, zoals het vervangen van onderdelen, TIG-lassen en het smeren van de machines. Verder heeft hij ook ervaring opgedaan met het nauwkeurig rapporteren van onderhoud en storingen. 

Hoewel deze ervaring hem veel praktijk kennis en vaardigheden heeft opgeleverd, ligt zijn kennis, kunde en affiniteit voornamelijk op elektrotechnisch vlak. Zo heeft hij ook ervaring in aansluitwerk, automatisering van verschillende soorten equipment, test -en inbedrijfstelwerkzaamheden. Hij heeft specifieke ervaring met kranen, elektromotoren, elektrische panelen en kasten. Hij is bekwaam in het installeren, bedraden, testen en inbedrijfstellen van deze systemen. 

Met zijn ervaring, professionele en sociaal vaardige houding en uitstekende werkethiek is hij een gewenste aanvulling voor uw technische dienst. Bovendien beschikt hij over een VCA certificaat en is hij in het bezit van een Nen3140 VOP certificaat

Schakel Felix nu in! Bekijk hier de referentie van Vomar Voordeelmarkt over Felix!

Amilcar  

 • Leeftijd: 48 jaar
 • Sectoren: Industrie
 • Engels: Zeer goed 
 • Omschrijving:

Graag stellen we Amilcar aan je voor, een ervaren professional uit Portugal die graag de volgende stap in zijn carrière wil zetten in Nederland. Amilcar is 48 jaar oud, beheerst het Engels vloeiend en heeft een verzorgd voorkomen. Hij heeft de intentie om zich in de toekomst permanent in Nederland te vestigen.

Met meer dan 16 jaar uitgebreide ervaring in de elektrotechniek, machine-onderhoud en -reparatie binnen industriële omgevingen, brengt Amilcar waardevolle expertise met zich mee. Sinds 2017 heeft hij bij Turbomar in Lissabon gewerkt als Power Generators Technician. In deze functie was hij verantwoordelijk voor routine-inspecties van dieselgeneratoren, het uitvoeren van load testing en automatische en handmatige transfer tests. Daarnaast voerde hij preventief onderhoud uit en paste hij de bedrading aan van dieselcontrolecircuits en transformators.

Voordien werkte Amilcar als Maintenance Technician voor verschillende bedrijven, waar hij voornamelijk storingen opspoorde en zowel preventief als correctief onderhoud verrichtte. Zo werkte hij bijvoorbeeld in de nachtdienst in een glasfabriek, waar hij instrumentatie zoals flowmeters, temperatuurmeters en level radar transmitters installeerde en automatiseringsproblemen oploste, waaronder PLC-diagnostiek, motor drivers en sensoren. Hij was ook betrokken bij elektrotechnisch werk, zoals machinebekabeling en aansluitwerk. Bovendien heeft Amilcar ervaring met het installeren, aansluiten, repareren en opknappen van pakkingen, waterpompen en aandrijfriemen van nieuwe machines en motoren. 

Met zijn uitgebreide kennis en ervaring is Amilcar een waardevolle aanwinst voor elk team en hij kijkt ernaar uit om zijn expertise bij te dragen aan nieuwe uitdagingen in Nederland.

Schakel Amilcar nu in!